JCI Craiova

 

JCI Craiova
Adresa de email: contact@jcicraiova.ro
Adresa: Craiova, Dolj
Site: http://www.jcicraiova.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/jcicraiova/info?tab=page_info

Domenii de activitate

Leadership Dezvoltare personală Internationalism Dezvoltare comunitară

Despre organizație

  Junior Chamber International a aparut acum 100 de ani in SUA ca un club de networking si dans creat de tineri care isi doreau sa schimbe in bine comunitatea locala. Mai tarziu, JCI a fost fondat la nivel mondial , cu o misiune umanistă şi de înţelegere între culturi: “societăţi mai bune create de către lideri mai buni”. Având peste 200.000 de membri activi în peste 124 de ţări şi milioane de alumni, care se implică în numeroase proiecte şi programe de dezvoltare, JCI militează pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor. 

  Peste tot în lume, membrii JCI sunt tineri simpli sau tineri antreprenori, liber-profesionisti, decidenti la cel mai înalt nivel sau de nivel mediu cu funcţii administrative sau politice, sau manageri şi directori de departamente din companii, din academie, jurnalişti – cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani, care caută modalităţi prin care să transforme în practică sloganul " Fii Mai Bun!". Membrii JCI pot să manifeste iniţiativă, să îşi demonstreze capacităţile de gestionare şi realizare a proiectelor şi, nu în ultimul rând, să se distreze alături de oameni care împărtăşesc aceleaşi valori.

Misiune

Junior Chamber International Craiova este o organizatie a carei misiune este sa creeze oportunitati de dezvoltare prin care potenteaza tinerii sa provoace o schimbare pozitiva in comunitatea in care traiesc. JCI Craiova ofera membrilor sai oportunitati de dezvoltare in cele 4 domenii majore de actiune: -dezvoltare personala & leadership -afaceri & antreprenoriat -dezvoltare comunitara -internationalism Programele JCI derulate la nivel local, naţional şi internaţional oferă membrilor ocazia de a învăţa, de a se forma şi de a-şi consolida experienţa lor ca antreprenori, profesionişti şi lideri de mâine.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0