Fundația Tineri pentru Tineri

 

Fundația Tineri pentru Tineri
Adresa de email: office@y4y.ro
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://y4y.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/fundatia.tineri.pentru.tineri

Proiecte

Știm că în licee se face prea puţină educaţie în sănătatea reproducerii şi sexualităţii. Maine, sperăm să putem afirma contrariul şi facem eforturi să suţinem lipsurile din sistemul public. Asta trebuie să facă un ONG, nu? O moda...

Domenii de activitate

Educație Sănătate Tineret

Despre organizație

Suntem o organizație non-guver namentală, independentă, înființată în anul 1991, în București. Încă de la început, ne ocupăm cu crearea, dezvoltarea și implementarea de programe de educație pentru sănătate sexuală și de educație pentru viața de familie, dedicate tinerilor din România.

De 25 de ani, folosim educația între egali, o metodă pe care o ajustăm și o îmbunătățim cu fiecare proiect implementat, pentru că ne dorim ca cei care iau parte la programele noastre de educație să fie mai mult decât informați – să înțeleagă.

Misiune

Misiunea noastră se referă la: 1. promovarea accesului tinerilor la educaţie/informare şi servicii de sănătate, cu accent pe sănătatea reproducerii, planificare familială şi pe formarea abilităţilor privind viaţa de familie; 2. îmbunătăţirea calităţii vieţii tinerilor prin implicarea lor activă în programe de sănătatea reproducerii destinate grupului de vârstă 15-24 ani; 3. militarea pentru drepturile adolescenţilor şi copiilor la nivel naţional şi internaţional.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1