Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

 

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie
Adresa de email: office@asociatiapentrueducatie.ro
Număr telefon: 0752120855
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://asociatiapentrueducatie.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaShakespeareSchoolPentruEducatie

Domenii de activitate

Educație

Despre organizație

Din dragoste pentru copii si din convingerea ca o educatie de calitate le poate schimba perspectivele, am fondat in anul 2011 Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, o entitate nonprofit ce sprijina tinerii talentati si copiii din medii defavorizate sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze. Credem ca o limba straina poate deschide multe usi si poate face diferenta in dezvoltarea tinerilor.

CE FACEM noi?

Proiectele Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie se indreapta in doua directii: copiii si tinerii performanti si merituosi din Romania, care sunt incurajati sa atinga potentialul maxim prin perfectionarea limbii engleze; copiii din medii defavorizate care sunt incurajati sa invete limba engleza pentru a avea acces mai usor la educatie si la un viitor mai bun.

Venim in ajutorul acestor copii si tineri prin programe educationale gratuite de limba engleza care sa compenseze un sistemul educational deficitar din multe puncte de vedere, subfinantat, dand mereu dovada de lipsa de coerenta si viziune.

Misiune

Misiunea noastra este aceea de a usura drumul in viata acestor copii si tineri, prin sustinerea lor materiala, prin inlesnirea unor sponsorizari, burse de studiu, programe educationale in domeniul limbii engleze. Vom fi cei care faciliteaza accesul lor la un studiu aprofundat si imbunatatirea conditiilor in care studiaza si isi urmeaza pasiunea. Intentionam sa organizam in continuare concursuri nationale de creatie cu participare gratuita, baluri caritabile, ateliere gratuite de formare a tinerilor despre oportunitatile de studiu in strainatate.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0