Art Out

 

Art Out
Adresa de email: marina.cosciug@artout.ro
Număr telefon: 0758966158
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://www.artout.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/ArtOutMagazine

Proiecte

Art Out  recrutează noi membri. Dacă ești o persoană cu inițiativă care este pasionată de artă și crede în noua generație, dacă dorești să-ți dezvolți competențe și abilități,    să ai acces la o rețea socială artistică ...

Despre organizație

Art Out – expressing the art lounge

Lumea Art Out este o lume în care poţi evada, în care te poţi relaxa. Elementul inedit este că aici decorul îl faci tu: răsfoind paginile revistei, poţi fi într-un palat renascentist italian sau poţi fi într-o clădire impunătoare a anilor 2000. Ai ghicit! Art Out este mai mult decât o publicaţie dedicată artelor şi frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat şi foarte priceput de evenimente cultural-artistice, iar în echipa Art Out cu siguranţă îţi vei găsi cei mai buni prieteni. 
Vrem să exprimăm arta cât mai bine şi ce altă modalitate mai bună prin care să o facem dacă nu prin promovarea şi dezvoltarea talentelor şi a proiectelor de artă şi de arhitectură?
Aici scriem cu pasiune despre artă, arhitectură, patrimoniu, proiecte de restaurare şi o facem liber, fără clişee sau prejudecăţi. Suntem un centru al artelor, iar impulsul nostru este iubirea prin care zi de zi clădim un templu scris dedicat frumosului.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1