Asociatia Cultour

 

Asociatia Cultour
Adresa de email: asociatiacultour@gmail.com
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://www.asociatia-cultour.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AsociatiaCultour/?fref=ts

Proiecte

Personal Info Point Turistic  – BucurestiPortalul online www.bucharestcityinfo.com, ce va fi disponibil in 6 limbi, este prezent si pe teren printr-un punct de informare turistica in centrul vechi. Aici ne dorim ajutorul unor oameni care sa-i insp...

Domenii de activitate

Artă și cultură Educație Patrimoniu Dezvoltare personală Dezvoltare comunitară

Despre organizație

Asociația Cultour organizează tururi pietonale și activități educative pentru localnicii și turiștii din Brașov și București cu scopul de a-i aduce pe aceștia mai aproape de orașele în care locuiesc.

Promovăm și dezvoltăm infrastructura turistică oferind tururi și hărți gratuite, dezvoltăm programe de explorare urbană și calificăm localnicii pasionați pentru a deveni ghizi – și mai pasionați!

Dezvoltarea acestor trasee este o continuare a proiectelor Asociației Cultour destinate inițial turiștilor și își propun să aducă descoperirea urbană și istoria mai aproape de sufletul oamenilor, fie localnici, fie oaspeți. Echipa noastră are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor. 

Misiune

Misiunea noastră este dezvoltarea unei atitudini proactive spre cunoaştere prin promovarea educaţiei şi a turismului în acord cu valorile cultural-istorice locale şi respectând mediul natural.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1