Asociatia Clubul de Turism PROILAVIA

 

Asociatia Clubul de Turism PROILAVIA
Adresa de email: proilaviabraila@yahoo.com
Număr telefon: 0723337963
Adresa: Braila, Braila
Site: www.proilaviabraila.yolasite.com
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Crestem.in.spiritul.Dunarii

Domenii de activitate

Artă și cultură Educație Mediul inconjurator Tineret Voluntariat

Despre organizație

  • Asociatia Clubul de turism Proilavia s-a infiintat in anul 1999 la initiativa a 6 tineri pasionati dornici de natura, turism, pescuit sportiv, dorind sa ofere o alternativa viabila brailenilor privind un stil de viata sanatos. Avem experienta de 15 ani in derulare si organizare evenimente, actiuni si proiecte locale, nationale si internationale. 
  • Beneficiarii proiectelor noastre- copii si tineri, persoane defavorizate ( tineri din centre de plasament, persoane cu dizabilitati de vedere si auz, tineri din mediul rural cu posibilitati materiale reduse, etc. )

Misiune

SCOPUL NOSTRU principal- practicarea în cadru organizat a turismului montan, fluvial și ecologic sub toate formele sale la un nivel cât mai înalt , promovarea formelor alternative de educțtie și cultură, pentru un mod de viață sănătos în rândul tinerilor, al educației pentru protejarea mediului și a patrimoniului natural . secundar - conservarea și valorificarea tradițiilor și creațiilor populare - identificarea , conceperea și implementarea de acțiuni vizând dezvoltarea socio-economică și formare profesională la nivel local, regional și național

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0