Evolution Center

 

Evolution Center
Adresa de email: office@evolution-center.ro
Număr telefon: 0040771738800
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: https://evolution-center.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/evolutioncenterhsm

Domenii de activitate

Copii Dizabilități Educație Familii Sănătate Drepturile omului și drepturi cetățenești Sanatate mentală Tineret Servicii sociale

Despre organizație

  Povestea noastra este una de suflet.

     Este povestea in care copii ca Ioana isi scriu propriul jurnal de sinucidere la doar 12 ani, pe intuneric, fara sa stie mama sau tata, iar Ioana ar vrea sa ceara ajutor, in schimb nu stie cui. Le zice parintilor, dar acestia nu au posibilitatea financiara sa mearga catre un psihoterapeut. Oare unde au gresit? De ce Ioana se comporta asa? Unde sa ceara ajutorul cand statul nu le ofera nimic gratuit? Oare daca durerea este in suflet si nu se vede, ea nu necesita tratament ca acele rani deschise cu care mergem la doctor?

     Este povestea lui Darius, un baiat de 3 ani care este victima sistemului: el a fost diagnosticat cu autism, dar statul il condamna la inactivitate sociala. Parintii lui: Raluca si Bogdan, au luptat din rasputeri pentru a-l duce catre terapie, desi de un an umbla pe drumuri si nimeni nu le-a dat un raspuns clar: nu a existat un diagnostic, raportul neurlogic era incomplet. Le era greu sa creada ca Darius are autism pentru ca acest cuvant nu era scris pe nicio hartie oficiala, desi simteau ca ceva este in neregula cu copilul lor. Intuitia ne ajuta de multe ori si … dupa mai bine de un an, au reusit sa inceapa terapia copilului lor asteptand zi de zi sa ii auda glasul.

     Este povestea Simonei care la 35 ani munceste mult si controleaza tot pentru ca perfectiunea o defineste. Nu accepta sa greseasca ea sau ceilalti din jurul ei. Are deseori dureri de cap si ameteli. Uneori, isi simte pielea atat de sensibila incat isi provoaca leziuni incercand sa isi calmeze senzatia. Are deseori un nod in gat si stari de rau. Intr-o zi i-a batut inima atat de tare incat a crezut ca o sa moara, simtea ca se sufoaca si ca nu e nimeni langa ea sa o ajute. Ar vrea sa se duca la un psihoterapeut, dar are agenda atat de plina incat cu greu, s-a motivat si a ales sa inceapa drumul catre autocunoastere.

  Aceste povesti ne-au inspirat zi de zi sa fim mai buni pentru tine.

Misiune

Misiunea Descopera cele trei chei ale fericirii si echilibrului: invatare continua, evolutie pas cu pas, crestere spirituala. Suntem o echipa unita si bine sudata pregatita sa te ghideze in drumul tau catre reinventare si regasire interioara prin tehnici specifice de deblocare emotionala si motivare continua. Sprijinim familiile copiilor cu autism oferindu-le stabilitate, rutina si un program de invatare cat mai natural abordat, eficientizand timpul de lucru prin integrarea tehnicilor logopedice in programul basic de terapie. Promovam sanatatea mintala, informarea si constientizarea nevoii de interventie psihologica si dezvoltare personala atat la copii, cat si la familii, adulti, adolescenti, cupluri. Ne propunem oferirea de cursuri gratuite pentru cadrele didactice, module de parenting, integrarea copiilor cu TSA in invatamantul de masa, excursii si ativitati extrascolare pentru copii. Ne propunem sa deschidem centre de psihoterapie atat in Bucuresti, cat si in alte judete fiind deschisi la colaborari internationale.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0