Asociația Cursuri Pentru Viață

 

Asociația Cursuri Pentru Viață
Adresa de email: coaching@oanavaideanu.com
Număr telefon: 0729039511
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://cursuripentruviata.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/Cursuri.pentru.viata.asociatie

Domenii de activitate

Copii Dezvoltare personală

Despre organizație

Oana Văideanu: trainer, antreprenor și mamă

De ce ateliere pentru copii? Pentru că în 2013 formam echipa de la birou prin metode aflate la cursul de parenting, și pe Vlad cu ce mai aflam de la MBA. În 2015 am înființat Asociația Cursuri pentru Viață, și din 2017 am început să oferim ateliere pentru copii și antreprenorii voluntari.

La finalul lui 2017 au trecut pe la atelierele noastre 149 de copii, articolele postate de noi au fost accesate de 2579 de ori, ne-au susținut 13 voluntari și un număr mare de parteneri. Citiți toată povestea noastră pe http://cursuripentruviata.ro/


Ce competențe construim?

Programul ”Am încredere în mine” îl găsiți pe http://cursuripentruviata.ro/ateliere/ și conține:

Inteligență emoțională (Cum să vorbesc în fața clasei, ce fac cu emoțiile?)

Stima de sine ( Cine sunt și rolul meu în comunitate, bullying)

Ce fac pe net? (Corectitudinea informațiilor și riscurile la care sunt expus)

Știința corpului (Schimbările de natură fiziologică și emoțională prin care voi trece în curând)

 

Oferim ateliere personalizate în săptămâna de școală altfel și nu numai, copiilor de 7-12 ani, în toate orașele din țară. Contactați-ne pentru programe personalizate de creșterea încrederii în sine și dezvoltarea abilităților soft, necesare pentru viață sau sport, la coaching@oanavaideanu.com sau 0729039511, ne bucurăm de cererile și sugestiile voastre.

Urmăriți pagina de Facebook, https://www.facebook.com/Cursuri.pentru.viata.asociatie/ și blogul pe http://cursuripentruviata.ro/ pentru idei despre cum puteți să vă dezvoltați abilitățile soft și să îi susțineți pe copiii voștri cu  dezvoltarea lor. Stiți, copiii fac ce facem noi, nu ce zicem noi!


Misiune

Oferim oricărui copil cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani din România, posibilitatea să își dezvolte abilitățile soft, esențiale pentru viața de adolescent și adult.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0