As. Cult. - Ed. - Sp. A-Z Men Sana Expert

 

As. Cult. - Ed. - Sp. A-Z Men Sana Expert
Adresa de email: azmsexpert@yahoo.com
Număr telefon: 0742177250
Adresa: Slobozia, Ialomita
Site: www.azmse.weebly.com
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/AZMenSanaExpert/

Domenii de activitate

Orice fel de cauză Educație Drepturile omului și drepturi cetățenești Dezvoltare comunitară

Despre organizație

O scurta prezentare

PROIECTUL CULTURAL  EDUCATIV - SPORTIV
,, TRĂIEŞTE SĂNĂTOS, PENTRU A FI DE FOLOS ŢĂRII ÎN CARE TE- AI NĂSCUT "


Program ACȚIUNI CARITATE:


Desfasuram acest proiect din 2010 prin voluntariat si cu fonduri proprii si de la comunitatea locala prin castigarea de proiecte depuse la Consiliul judetean. Sumele sunt foarte mici pentru amploarea pe care au capatat-o desfasurarea acestora.  Incercam prin acest demers sa sustinem continuitatea proiectelor. Sustinerea cu orice suma este bine venita. Daca nu poti sustine financiar  esti o persoana implinita sufleteste daca distribui pe facebok sau alte mijloace la prieteni si cunostinte. 

Cei care doriti sa sustineti in continuare, o puteti face  prin  completarea declaratiei 230 de redistribuire a impozitului pe venit de 2 % , (DESCARCA AICI Declaratia 230)

Prin virament sau direct la  Asociaţia Cultural - Educativ - Sportivă ,, A-Z Men SanaExpert"

Codul de identificare fiscalã : 27750926 Codul CAEN principal de activitate : 8690 ,REGISTRUL ASOCIATIILOR SI FUNDATIILOR : 23 / 2010 Judecatoria Slobozia, Ialomita - Sediul social: Str. Rovine, Bloc 10, Ap.1, parter, Slobozia - Judeţul Ialomiţa

Telefon: 0742177250; Fax 2Mail - 0343 819 492; Cod poştal 920084;  Email - azmsexpert@yahoo.com

 Cont: (IBAN) RON : RO11BRMA0999100070281249   Banca Românească S.A.Suc.Slobozia

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.

 

Misiune

ART. 7. din STATUT- Scopul . Membrii ASOCIAŢIEI CULTURAL EDUCATIV-SPORTIVE „A – Z Men Sana Expert” se asocieză in urmatoarele scopuri: 1. - Suplinirea unui deficit de informaţie si preocupare privind viata sanatoasa, atragerea si educarea persoanelor de toate virstele supraponderale, obeze sau cu tendinte privind depasirea masei corporale ideale, pentru prevenirea si tratarea obezitatii, fara infometare, folosind cele mai noi descoperiri in nutritie si a folosirii apei de baut cu cea mai buna formula chimica pentru o viata sanatoasa. 2. - Practicarea miscarii sub toate formele de educatie fizica si sport de amatori si performanta combinata cu practicarea ecoturismului şi a turismului specializat sau de agrement în condiţii de deplină siguranţă cu respectarea şi protejerea mediului înconjurător, avind menirea de a de asigura o minte sanatoasa intr-un trup sanatos; 3. – Actiuni sub toate formele de colaborare pentru implicarea persoanelor de virsta a III-a pentru a fi folositori societatii in general si a trai o viata sanatoasa si ai ajuta pe cei care au nevoie in acest sens. Promovarea si apararea drepturilor si libertatilor omului, in principal a libertatii constiintei si a dreptului la libera exprimare;

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0