În cadrul proiectului "Prevenire HIV in randul tinerilor de liceu!"

Cand:

Joi, 21 Mai 2015 - Joi, 31 Dec 2015

Unde:

Domenii de activitate:

No causes selected

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 1
Competențe necesare
Activitatea tineret
Alte detalii
Transport asigurat: da
Cazare asigurată : da

Cod încorporat

Organizator: Asociatia Semper Musica
2015-05-21 - 2015-12-31
Preia cod

Descriere Oportunitate

Salut!

Hai sa iti spun despre ce este vorba. Noi suntem Asociatia Semper Musica - singura organizatie din Romania finantata de Fundatia MTV Staying Alive din SUA - si in principal ne preocupa activitatea de prevenire HIV in randul tinerilor de liceu. Avem un proiect interesant in derulare care se numeste , este finantat de Fundatia MTV Staying Alive din SUA si organizat in parteneriat cu DUREX Romania, MTV Romania si GOOGLE Romania. In cadrul acestui proiect, organizam sesiuni de prevenire HIV/infectii cu transmitere sexuala in diferite licee din tara, sesiuni care includ informatii despre caile de transmitere pentru virusul HIV, diferenta dintre HIV si SIDA, testarea HIV, cum nu ne putem infecta cu HIV, folosirea corecta a prezervativului, contraceptie, sifilis, gonoree si alte subiecte de maxim interes pentru tineri. Noi suntem din Bucuresti, iar orasele in care lucram sunt mai mult sau mai putin aproape de capitala asa ca, daca te bagi, ai in vedere ca va trebui sa mergi cu noi prin tara. Nu plecam cu lunile, ci doar cateva zile! 

Avem nevoie de ajutor atat pentru activitatea de birou, dar si pentru aceste sesiuni absolut geniale. Daca ai timp, iti place sa ajuti, ai energie si buna dispozitie, te asteptam la o discutie. Pana una-alta, poti intra la noi pe website - www.sempermusica.org sau pe site-ul proiectului MTV - www.doareu.com, ca sa intelegi mai bine ce si cum facem! Te asteptam cu mare interes! Bogdan, Programs Manager@Semper Musica

Alte informații

Organizam sesiuni de prevenire HIV/infectii cu transmitere sexuala in orase mici spre medii, in licee tehnologice, industriale sau auto.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 31 Decembrie 2015

Descriere organizator

Asociatia Semper Musica a aparut din nevoia de a fi martori la proiecte cu rezultate reale si palpabile, proiecte la care sa contribuim pentru o schimbare in mai bine! Ne dorim schimbari rapide si de efect prin implicare comunitara. Cand spunem implicare comunitara, ne referim atat la noi, cat si la tine. Nu avem cum sa producem schimbari in mai bine fara ca toti sa contribuim asa ca, speram sa te avem alaturi de noi pe drumul catre schimbarile pe care ni le dorim!

Contactează organizator