participa la campaniile de informare si la campaniile de sterilizare

În cadrul proiectului "Robin Hood Join Project (RHJP)"

Cand:

Mar, 11 Feb 2020 - Mie, 28 Dec 2022

Unde:

Bucuresti si jud. Mures

Domenii de activitate:

Animale Educație

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 0
Competențe necesare
Îngrijire Muncă fizică Predare, instruire și ghidare Strângere de fonduri Tehnologie și Internet

Cod încorporat

Organizator: Robin Hood Protectia Animalelor
2020-02-11 - 2022-12-28
Animale Educație
Preia cod
Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA

Descriere Oportunitate

            În Faza întâi se vor desfăşura activităţi pentru operaţionalizarea Centrului Permanent pentru Castrări şi a Ambulanței, precum şi campanii de constientizare a populaţiei asupra obligativităţii sterilizării şi microcipării câinilor şi pisicilor proprii, cu scopul de stopa abandonul şi astfel de a elimina principala cauză a existenţei animalelor fară stăpân. Concomitent se organizează o campanie permanentă de vaccinare, microcipare şi sterilizare a animalelor cu/fără stăpân din localitatea de dispunere a Centrului Permanent pentru Castrări, precum şi campanii mobile de intensitate redusă, pentru localităţile aferente. Animalele bolnave, rănite şi cele agresive vor fi reţinute în adăpostul amenajat în acest sens, ulterior promovate pentru adopţie.
           Faza a doua a proiectului constă în cresterea intensităţii campaniilor de castrare permanente şi mobile, precum şi refacerea habitatului seminatural din zona de dispunere a adăpostului (refacerea/crearea biotopului şi a biocenozei). Concomitent cu refacerea habitatul natural cu speciile de faună şi floră sălbatică iniţiale, terenul va constitui şi un adapost deschis pentru un număr limitat de câini fără stăpâni.

Alte informații

Salvarea câinilor fără stăpâni şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Proiectul RHJP își propune: 1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea. 2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor. 3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol. 4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale. :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Marți, 11 Februarie 2020

Descriere organizator

               Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Contactează organizator