• Contactare şi preluare apeluri telefonice

În cadrul proiectului "ASISTENT MANAGER FORMARE"

Cand:

Dum, 16 Iun 2019 - Lun, 15 Iun 2020

Unde:

La domiciliul ales al voluntarului

Domenii de activitate:

Educație Voluntariat Dezvoltare personală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 10
Înscriși: 7
Competențe necesare
Afaceri, management și cercetare Consiliere, informare și asistență Vânzări

Cod încorporat

Organizator: Club Sportiv ELLE S Fitness Beauty Center
2019-06-16 - 2020-06-15
Educație Voluntariat Dezvoltare personală
Preia cod
Domeniul: Educatie si formare profesionala Cursuri autorizate ANC la nivel national si international (prin apostilare,traducere

Descriere Oportunitate

Rezultate ale învățării

Abilități și competențe care pot fi dobândite/dezvoltate de voluntari prin implicarea în cadrul acestui proiect

competențe de comunicare

 competențe organizaționale/manageriale

 competențe corespunzătoare/specifice locului de muncă

 competențe informatice

 competențe sociale

 capacitate de relaționare și lucru în echipă

Alte informații

• Activităţi de administrare; • Contactare şi preluare apeluri telefonice / email-uri; • Menţinerea legăturilor cu clienţii; • Gestionarea documentelor prin intermediul sistemului de operare PC MS Office – WORD, etc • Administrarea bazei de date si tinerea evidenței clientilor Atitudini 1. Manifestarea deschiderii în relaţiile de comunicare cu clienţii. 2. Responsabilitatea pentru calitatea serviciilor prestate. 3. Conştientizarea necesitatii planificării şi organizării timpului de muncă. 4. Manifestarea responsabilitatii pentru deciziile luate în activitatea sa. 5. Asigurarea confidenţialitatii informaţiilor şi datelor. 6. Orientarea catre realizarea targetelor PROFILUL VOLUNTARULUI Descrierea Voluntarului * Persoana serioasa, organizata, cu atentie distributiva, cu un simt al responsabilitatii crescut; * Abilitati de exprimare scrisa si orala; * Abilitati de comunicare si relationare; * Bune aptitudini organizatorice; * Abilitati de prioritizare; * Promptitudine in rezolvarea sarcinilor; * Capacitate de gestionare a mai multor sarcini simultan; * Carisma si prezenta agreabila; * Entuziasm și voința de a reuși. Beneficii oferite: - eliberarea certificatului de voluntariat; - posibilitatea de promovare; - sansa de dezvoltare personala (abilitati de comunicare, abilitati de public speaking, team work, abilitati de management, marketing etc.); - posibilitatea de a participa la cursuri de formare in diverse domenii, cu reducere 10%; - atmosfera de lucru pozitiva si sprijinirea oricarei idei; - decontare cartela de telefon si transport, dupa caz; - beneficierea de titluri onorifice, decoratii, premii, in conditiile legii; - alte beneficii in functie de performante. Conform legii 78/2014 privind reglementarea activității de voluntariat în România, publicată în Monitorul Oficial, partea 1, nr 469 din 26 iunie 2014, voluntariatul reprezintă participarea voluntarului persoană fizică, la activități de interes public desfășurate în folosul altor persoane sau al socității, organizate de către persoane juridice de drept public sau de drept privat, FĂRĂ RENUMERAȚIE, individual sau în grup. Legea nr. 78/2014, privind reglementarea activiății de voluntariat: (i) prevede relația dintre voluntar și organizația gazdă,stabilită prin intermediul unui acord cadru, (ii) recunoaște voluntariatul ca experiență profesională (iii) furnizează un certificat de competențe dobândite prin voluntariat (certificatul conține opt competențe cheie, conform Cadrului național și european al calificărilor, similare celor din certificatul Youthpass).
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Dosarul personal cuprinde urmatoarele documente:

- Copie C.I. si certificat de nastere;

- C.V. Europass;

- Cerere stagiu de voluntariat asistent manager formare profesionala;

- Declaratie antecedente comportamentale ;

- Scrisoare de motivatie. Raspunsul la intrebarea: De ce vrei sa fii voluntar in cadrul Clubului Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti?;

- Contract de voluntariat;

- Fotografie;

- Fisa voluntarului.


Informatii suplimentare se pot obtine la nr de tel 0724.217.487 de Luni pana Vineri intre orele 13.30 - 18.00 sau pe adresa de email clubsportivelles@yahoo.com, departament Voluntariat.


Voluntarii care au aplicat vor fi selectati pentru interviul final.

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Luni, 15 Iunie 2020

Descriere organizator

In conditiile Ordonantei Guvernului nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii Clubul Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti este o asociatie nonprofit, persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, independenta, autonoma, neguvernamentala si apolitica, constituita si inregistrata la Judecatoria sector 6 in Registrul Special nr. PJ/21/ 28.04.2005, avand Cod fiscal nr.17549136.

Potrivit domeniului principal de activitate Clubul Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti este o structura polisportiva, de drept privat, fara scop lucrativ, persoana juridică nonprofit, constituit, in conditiile Legii Educatiei fizice si sportului nr.69/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

Potrivit domeniului secundar de activitate Clubul Sportiv "ELLE'S" Fitness & Beauty Center Bucuresti este:
- furnizor de educatie si formare profesionala;
- furnizor de servicii de consultanta in diverse domenii de activitate.

Contactează organizator