In spitalele din Romania sunt prezenti prea putini voluntari dedicati domeniului medical. De aceea, scopul acestui proiect este acela de a transforma centrele medicale din medii traditionale sterile, reci si care starnesc teama, in locuri primitoare, calde, lipsite de amenintari, in care oamenii isi gasesc vindecarea. Voluntarul va: - Desfasura activitati de terapie prin joc in salile de joaca din Policlinica Spitalului M.S.CURIE. - Desfasura activitati de grup in Centrul de Recuperare N.Robanescu, - Desfasura activitati de joc si suport emotional la marginea patului (Spitalul M.S.Curie).

În cadrul proiectului "Programul de suport VOLUNTAR IN SPITAL"

Cand:

Sâm, 21 Feb 2015 - Joi, 31 Dec 2015

Unde:

Domenii de activitate:

Sănătate Grija socială Voluntariat

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 23
Competențe necesare
Arte, divertisment și muzică Befriending, Buddying and Mentoring Îngrijire Strângere de fonduri

Cod încorporat

Organizator: ASOCIATIA DE MEDICINA PENTRU SANATATE PUBLICA
2015-02-21 - 2015-12-31
Sănătate Grija socială Voluntariat
Preia cod
Activitatea voluntarilor se desfasoara pe module. Astfel: Modul I – VOLUNTARUL activeaza in perioada 20 ianuarie – 15 mai cu o frecventa de 5 ore pe saptamana. Inscrierile se fac in perioada 15 decembrie – 10 ianuarie. Modul II – VOLUNTARUL activeaza in perioada 21 iunie – 11/19 septembrie cu o frecventa de 5 ore pe saptamana. Inscrierile se fac in perioada 1 aprilie – 15 iunie. Modul III – VOLUNTARUL activeaza in perioada 11 septembrie – 15 ianuarie cu o frecventa de 5 ore pe saptamana. Inscrierile se fac in perioada 1 iulie – 1 septembrie. La inscriere va rugam sa mentionati modulul in care doriti sa voluntariati. Pentru intrebari va rugam trimiteti email la : amspcharity@gmail.com .

Descriere Oportunitate

De ce as vrea sa devin "VOLUNTAR IN SPITAL"?


Alte informații

- Pentru a desena zambete pe fetele copiilor spitalizati. - Pentru ca in anul 2014, 120 de voluntari au lucrat cu peste 8869 de copii bolnavi. - Pentru ca am donat in anul 2014 peste 10.000 de ore de voluntariat. - Pentru ca noi credem cu tarie ca VOLUNTARII nostri pot aduce imbunatatiri reale in vietile copiilor, familiilor si personalului din Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii MS Curie si Centrului de Recuperare N.Robanescu.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 31 Decembrie 2015

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Spitalul M.S.CURIE , sector 4, Bucuresti

Descriere organizator

Scopul programului "Voluntar in Spital", initiat de Asociatia de Medicina pentru Sanatate Publica in luna iunie 2013, este asigurarea serviciilor de sprijin pentru pacienţi şi a oportunităţilor de voluntariat care să permită comunităţii implicarea activă în procesul de îngrijire a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii trataţi în Centrul de Recuperare "Dr.N.Robanescu” şi/sau trataţi în Spitalul M.S.Curie. 

Contactează organizator