În cadrul proiectului "Crosul Pădurii"

Cand:

Sâm, 28 Mar 2015

Unde:

Domenii de activitate:

Mediul inconjurator Sport și recreere Voluntariat

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 100
Înscriși: 4

Cod încorporat

Organizator: ViitorPlus - asociația pentru dezvoltare durabilă
2015-03-28 - 2015-03-28
Mediul inconjurator Sport și recreere Voluntariat
Preia cod

Descriere Oportunitate

Crosul Pădurii este un eveniment dedicat promovării sportului în aer liber și strângerii de fonduri pentru împăduriri în cadrul proiectului "Pădurea Copiilor".
În 2015 revine mai bogat și… mai vesel! Sub sloganul „Aleargă și zâmbește!”, anul acesta ne vedem cu noi curse și voie bună pe 28 martie, în Parcul Tineretului. Te poți înscrie la una dintre cele 3 curse pentru adulți: de 5, 10 sau 15 km, iar pentru copiii mici și mari am păstrat cursele clasice de 500 m (4-7 ani) și 1000m (8-13 ani). Fie că ești la început sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii - powerd by Telekom susții viața activă și sănătoasă și împădurirea sudului țării cu câte un puiet pentru fiecare nou-născut din Romania prin proiectul Pădurea Copiilor.

Alte informații

Daca vrei să participi la Crosul Pădurii, avem pregătite pentru tine numeroase roluri pentru: realizare kit-uri, predare kit-uri, arbitri traseu, arbitri start/finish, puncte de alimentare, cheering. Indiferent dacă ai mai participat sau nu ca voluntar la alte evenimente sportive, te asteptăm să te înscrii deoarece vor fi organizate sesiuni de training care te vor pregăti pentru eveniment.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Sâmbătă, 28 Martie 2015

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Calea Șerban Vodă, București, Romania

Descriere organizator

ViitorPlus este o organizație neguvernamentală, nonprofit, care implementează proiecte de dezvoltare durabilă încadrându-se în următoarele domenii de activitate: managementul capitalului natural, producţie şi consum durabil, educaţie pentru dezvoltare durabilă, buna guvernare.

Contactează organizator