Recenzare/redactare articole blog, postari facebook, sustinere ateliere pe tema psihologiei

În cadrul proiectului "Voluntar departamentul Științific"

Cand:

Lun, 01 Oct 2018

Unde:

Cluj-Napoca

Domenii de activitate:

Educație Sanatate mentală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 3
Înscriși: 0
Competențe necesare
Cercetare

Cod încorporat

Organizator: Asociatia Choice
2018-10-01 - 2023-09-25
Educație Sanatate mentală
Preia cod
Misiunea noastră este de a aduce psihologia științifică mai aproape de publicul larg.

Descriere Oportunitate

Pentru asta te-ai pregătit până acum!

Dacă studiezi psihologia la Cluj și crezi că știința este cea mai interesantă metodă prin care oamenii pot face lumină atât în haosul exterior, cât și în cel interior, noi suntem comunitatea pe care o cauți.

Misiunea noastră este de a aduce psihologia științifică mai aproape de publicul larg. Facem asta prin distribuirea de materiale valide științific, organizarea de ateliere și conferințe pe teme de interes, iar departamentul Științific joacă un rol crucial în acest sens.

Ca membru al departamentului, activitatea ta va consta în recenzarea materialelor postate de noi în mediul online (Facebook, Blog etc.) și în redactarea unora dintre ele. Vei avea șansa să faci parte dintr-o comunitate de profesioniști, ce văd munca la standarde înalte ca pe un mod de viață. De asemenea, poți susține ateliere sau prelegeri pe teme de interes în cadrul evenimentelor organizate de noi.

 

Ne așteptăm din partea ta la:

Gândire critică/științifică, abilități de evaluare a unui articol științific.

Cunoștințe de redactare a unui text academic.

Abilități de oferire de feedback constructiv.

Abilități de scriere articole pentru publicul larg.

Capacitate de lucru în echipă.

Cunoștințe de psihologie generală (anul 2-3).

 

Suntem o echipă de oameni pasionați de psihologie, lucrăm remote, dar avem grijă să ne întâlnim față în față pentru distracție.

 

Estimăm o medie de 4 ore/săptămână necesară pentru sarcinile de voluntariat.

 

Dacă vrei să faci parte din echipa Choice în cadrul departamentului Științific, sau crezi ca ai alte atuuri care ar fi de folos asociației, te rugăm să completezi formularul din urmatorul link: https://goo.gl/QLkmvV (menționând la subiect numele tău și voluntar științific) și să ne atașezi CV-ul tău.


The CHOICE is yours!

 

Alte informații

Ne așteptăm din partea ta la: Gândire critică/științifică, abilități de evaluare a unui articol științific. Cunoștințe de redactare a unui text academic. Abilități de oferire de feedback constructiv. Abilități de scriere articole pentru publicul larg. Capacitate de lucru în echipă. Cunoștințe de psihologie generală (anul 2-3). Suntem o echipă de oameni pasionați de psihologie, lucrăm remote, dar avem grijă să ne întâlnim față în față pentru distracție. Estimăm o medie de 4 ore/săptămână necesară pentru sarcinile de voluntariat
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Dacă vrei să faci parte din echipa Choice în cadrul departamentului Științific, sau crezi ca ai alte atuuri care ar fi de folos asociației, te rugăm să completezi formularul din linkul urmator: https://goo.gl/QLkmvV (menționând la subiect numele tău și voluntar științific) și să ne atașezi CV-ul tău. :
Înscrierea la acest proiect se face în baza confirmării din partea organizatorului
Participă

Organizator

Localizare

Localitate: Cluj-Napoca, Cluj

Descriere organizator

Choice diseminează cunoștințe validate științific din domeniul psihologiei, încă din 2014, prin conferințe, campanii de conștientizare și servicii psihologice de calitate.

Contactează organizator