În cadrul proiectului "Fii parte la diversitate - Căutăm voluntari"

Cand:

Lun, 16 Mar 2015 - Dum, 31 Mai 2015

Unde:

Domenii de activitate:

No causes selected

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: A.R.T. Fusion
2015-03-16 - 2015-05-31
Preia cod

Descriere Oportunitate

Căutăm 15 voluntari pentru unul dintre proiectele noastre, „Fii parte la Diversitate!”, în cadrul căruia vom organiza o serie de campanii stradale, în mai multe orașe.  Campaniile de stradă folosesc metode de animație stradală (teatru de stradă, flash mob, clovnerie, jonglerie, teatru invizibil, teatru experimental - social, politic, etc.) ce ajung în locurile în care orice altă formă de artă nu reușește.

„Fii parte la Diversitate!” este o campanie națională antidiscriminare în cadrul căreia ne dorim să atragem atenția asupra unor situații și mentalități, care pot fi schimbate prin acțiunile noastre de educație nonformală. Căutăm voluntari pentru campania din București mai exact.


Vom avea nevoie de ajutor de la început până la final: adică de la brainstorming, până la stabilirea unui concept clar - centrat pe temele diversitate, drepturile omului, discriminare; pe baza căruia se vor pregăti materialele, se va alege spațiul, se va face comunicare pentru aceeași campanie, apoi vor veni cele trei zile în care ieșim și punem totul în aplicare pentru cei din comunitate. Vom atrage atenția asupra unei situații legate de drepturile omului și discriminare și vom implica locuitorii.

Noi cu asta ne ocupăm - proiecte care se-nvârt în jurul educației nonformale - și suntem convinși că v-ar plăcea și vouă. Totodată, îi încurajăm și pe cei care au mai participat în proiecte asemănătoare să aplice.

Căutăm persoane care au câteva ore libere pe săptămână și care sunt curioși de sfera nonformală. 


Perioada de voluntariat începe de pe 16 martie și durează până la sfârșitul lunii mai, când vom merge în stradă cu ce-am pregătit.


Deadline aplicații:  1 Martie, trebuie doar să completați formularul de mai jos!

Așteptăm să vă citim cu drag - http://goo.gl/forms/mBGlpEUR6x

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Duminică, 01 Martie 2015

Organizator

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti

Descriere organizator

Prin proiectele nostre ne dorim să îi activăm pe oameni, să îi facem conştienţi de rolul lor în societate, să îi facem să ia atitudine faţă de problemele din comunitate.

Sloganul nostru este: „Tu ești motorul schimbării!"

Contactează organizator