Echipa DeBunavoie

Maria Duduman

Dupa 13 ani de cariera in industria financiara si multi ani de voluntariat intens pentru ONG-uri din diferite domenii, Maria a hotarat sa se dedice construirii de comunitati prin coordonarea activitatii platformei de voluntariat Debunavoie.ro. Crede in puterea lui “noi” si stie ca “impreuna” face ca lucrurile sa se intample mai repede si spre mai binele intregii societati. Indrazneste sa viseze ca Romania poate deveni o tara in care oamenii se sprijina reciproc si construiesc impreuna si vrea sa contribuie activ la indeplinirea acestui vis.

Alina Kasprovschi

Alina este membru fondator al Fundației Comunitare Bucuresti, pe care o conduce de la înființare. Dezvoltă mecanisme de strângere de fonduri, lucrează cu companii în gestionarea implicării în comunitate și oferă consiliere filantropică pentru donatori individuali.


Andrei Chirtoc

Andrei Chirtoc este unul dintre initiatorii platformei Galantom.ro, un proiect Envision si People for Sport. Face voluntariat si promoveaza voluntariatul ori de cate ori are ocazia. Se implica in proiectului De buna voie pentru ca voluntariatul schimba in bine oameni, vieti, comunitati.

Radu Atanasiu

Radu predă Gândire Critică la Maastricht School of Management Romania şi la Entrepreneurship Academy. În paralel, Radu a fondat platforma de voluntariat debunavoie.ro şi face fundraising pentru diverse cauze, adesea alergând la maraton costumat în Mickey Mouse.


Gabriel Solomon

Gabriel este alergător, galantom, antreprenor, organizator de evenimente, dar în primul rând pasionat de sport. A inițiat: 42km.ro (o platformă dedicată sportului de masă), sportpici.ro (blog de sport pentru părinți și pitici) și este co-inițiatorul platformei de fundraising Galantom.ro, care ajută oamenii de bine să strangă fonduri pentru proiectele ONG-urilor care aduc schimbare în comunitate.