ASOCIATIA SF. ANA

 

ASOCIATIA SF. ANA
Adresa de email: sfantaana@yahoo.com
Număr telefon: 0724556036
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.sf-ana.ro
Pagina Facebook: www.facebook.com/Asociatia.Sf.Ana

Proiecte

Codul Fiscal va pune la dispozitie, daca sunteti contribuabil, posibilitatea de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat anual, catre o organizatie neguvernamentala asa cum este Asociatia Sf. Ana. Aceasta nu este o donatie sau o sponsorizar...
Voluntarul/voluntarii vor reprezenta Asociatia Sf. Ana la targul organizat de www.debunavoie.ro in parteneriat cu VerandaMall. In cadrul targului vor fi expuse diferite martisoare si produse hand made realizate din materiale reciclabile de beneficiar...

Domenii de activitate

Dizabilități

Despre organizație

ASOCIAŢIA SF. ANA PENTRU COPII SI TINERI CU DIZABILITĂȚI MINTALE SEVERE

este o organizaţie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 1996 de părinți și rude de persoane cu dizabilități mintale și asociate severe. Cu 20 de ani de experiență în domeniu, Asociatia se numără printre cei mai importanti furnizori privați din Bucuresti, acreditați în servicii directe pentru persoane cu dizabilități mintale.

VALORILE pe care le promovăm sunt:

Demnitatea, respectul, normalitatea, egalitatea de șanse, altruismul, voluntariatul, onestitatea, loialitatea, parteneriatul, responsabilitatea, transparența, încrederea, libertatea de alegere.

VIZIUNEA

Fiind o organizatie inființată de părinți și familii în dificultate, ne dorim ceea ce isi doresc toate familiile obisnuite: o viață normală pentru toate persoanele cu dizabilități mintale și familiile lor.

Asociația Sf. Ana este membru al FONPC (Federația Organizațiilor Naționale Pentru Copil) www.fonpc.ro  și membru în Consiliul de administrație al RENINCO Romania (Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru Integrarea în Comunitate a Copiilor şi Tinerilor cu Cerinţe Educative Speciale), www.reninco.ro.

Asociația Sf. Ana are sediul în sectorul 1, în apropierea Gării de Nord și dispune, în proprietate, de o clădire cu 240 mp suprafata utilă pe 4 niveluri si curte de 350 mp. De asemenea, Asociatia  pune la dispozitia beneficiarilor un microbuz (8+1 locuri) pentru facilitarea transportului zilnic casa-centru de zi si retur.

Misiune

MISIUNEA pe care ne-am asumat-o se leagă de prevenirea abandonului și reducerea situațiilor de maltratare a adolescenților și tinerilor cu dizabilități mintale și asociate, prin furnizarea de servicii directe care să le favorizeze progresul și integrarea socială, îmbunătățindu-le astfel, lor și familiilor aparținătoare, calitatea vieții.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 2