Fundația Comunitară Țara Făgărașului

 

Fundația Comunitară Țara Făgărașului
Adresa de email: office@fundatiactf.ro
Număr telefon: 0734047672
Adresa: Fagaras, Brasov
Site: http://fundatiactf.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/fundatiacomunitaratarafagarasului/

Domenii de activitate

Educație Mediul inconjurator Tineret Leadership Dezvoltare comunitară

Despre organizație

Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF) este o instituţie locală care funcționează ca un mecanism de identificare a nevoilor, dar și a oportunităților, propune strategii, crează mediul pentru sprijinirea și dezvoltarea comunității și urmărește în activitatea sa beneficiul public. FCTF stimulează spiritul filantropic, implicarea de orice manieră în proiectele și campaniile propuse, prin dedicarea rezultatelor exclusiv comunității și printr-o administrare atentă și transparentă.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului își propune să servească toate comunitățile urbane și rurale din Făgăraș, precum și alte așezări din zonele adiacente. Numărul de locuitori care pot beneficia de asistența și programele Fundației este estimat la 145.000 de persoane.
Orașele și satele pe care le servește FCTF sunt: Beclean, Bunesti, Căța, Cincu, Comăna, Drăguș, Dumbrăvița, Făgăraș, Hârșani, Hoghiz, Homorod, Jibert, Lisa, Mândra, Părău, Poiana Mărului, Racoș de Sus, Șercaia, Șinca, Șinca Nouă, Șoarș, Ticușu, Ucea, Ungra, Victoria, Viștea, Voila și Zărnești.

Misiune

Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului inspiră şi susţine iniţiative locale, mobilizează resurse şi aduce împreună oameni şi organizaţii care să aibă dorinţa şi capacitatea să contribuie pe termen lung la dezvoltarea comunităţilor

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0