ASOCOATIA SANSA TA

 

ASOCOATIA SANSA TA
Adresa de email: asociatia_sansata@yahoo.com
Număr telefon: 0744910487
Adresa: Chiajna, Ilfov
Site: asociatiasansata.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/asociatiasansata.ro/

Despre organizație

Viața este un dar de la Dumneazeu. Când dăruim iubirea devenim parte din minunea Creației. Doar iubind putem avea milă, compasiune, înțelegere față de aproapele nostru, ajutându-l când are mai puțină putere și mai multe nevoi decât noi. Important nu e cât dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire. Darurile se fac din suflet și astfel împărtășim cu ceilalți câte ceva din ce există în noi.

 

Am creat Asociația Sansa Ta, din iubire pentru copiii care provin din familii nevoiase sau din centre de asistență socială și care-și doresc să schimbe ceva în viața lor, dar pot reuși acest lucru doar cu sprijinul unor oameni cu suflet mare. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, cei care sprijuniți Asociația Sansa Ta, nu doar prin donații și sponsorizări, ci și prin activități de voluntariat.

Ceea ce oferiți, ajunge la cei care au nevoie de ajutor, în momente în care nu mai au nicio speranță de mai bine. În asemenea clipe, darul dumneavoastră devine extrem de valoros, transformându-se într-o rază de speranță, dând putere acelor copii și familiilor lor să meargă mai departe cu încrederea că vor reuși.

A dărui este o experiență care schimbă viețile tuturor celor care participă la ea. Când dăruiești, bunătatea sufletului strălucește și încălzește ca o rază de soare. Întindeți o mână de ajutor copiilor aflați într-o situație dificilă și veți deveni eroii lor salvatori.

 

Am creat asociația Sansa Ta în iunie 2011 după 15 ani în care am adus bucurie în viața copiilor din orfelinate și din familiile sărace, cooptându-i în această activitate pe prietenii noștri care au dorit să întindă o mână de ajutor acelor copii.

 

Misiune

Sansa Ta, ofera oportunitati in dezvoltarea personala a individului. Misiunea noastra este sa creem principii sanatoase pentru dezvoltarea personalitatii individului, in care actiunile societatii sa fie puse in slujba unei tinere generatii, pentru pregatirea vietii independente. Ne dorim sa sprijinim societatea pentru ca impreuna sa construim o lume mai buna pentru generatiile noastre, unde fiecaruia sa ii fie respectate drepturile la o viata decenta, dezvoltare si responsabilitate sociala si morala. Promovarea servicilor sociale cu scopul imbunatatirii conditiilor de viata a grupurilor defavorizate.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0