A-CAR VASLUI

 

A-CAR VASLUI
Adresa de email: acarvaslui@yahoo.com
Număr telefon: 0335411000
Adresa: Crasna, Vaslui
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/A-Car-Vaslui-Inima-Pentru-Copii-282921005194862/?ref=bookmarks

Domenii de activitate

Orice fel de cauză Copii Dizabilități Servicii de urgență Sănătate Drepturile omului și drepturi cetățenești Suport legal Voluntariat Servicii sociale

Despre organizație

Scop/misiune: Promovarea si dezvoltarea sigurantei rutiere, asistenta si servicii rutiere, administrative, legale, elaborarea si realizarea programelor privind specializarea si perfectionarea conducatori auto, organizarea de manifestari stiintifice (congrese, conferinte, simpozioane, seminarii, colocvii, targuri, expozitii), promovarea si sustinerea unor activitati sportive, educationale, studii, cercetari, burse, locuri de munca, ajutor umanitar in conditii normale si de urgenta, ajutor pentru persoane nevoiase, servicii turistice, starea vremii etc.

Misiune

Asociatia are caracter educational, social, cultural, stintiinfic si umanitar de educatie, siguranta si servicii de asistenta rutiera, dezvoltarea interesului conducatorilor auto, imbunatatirea cadrului legislativ in domeniu. Programul principal al asociaţiei noastre este de a promova educaţia în domeniul siguranţei rutiere. Nivelurile impresionante ale cazurilor de deces, pe drumuri, ne-au facut să promovam un program de educaţie si de siguranţă rutieră la şcoli, astfel încât tinerii să aiba cunoştinţa de pericolul real la care se expun atunci cand au un comportament incorect în trafic. Asociaţia a iniţiat programul pentru construcţia unei clădiri destinată copiilor defavorizaţi din judeţul Vaslui.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0