Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate

 

Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate
Adresa de email: isorescu@cpe.ro
Număr telefon: 0721759245
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.cpe.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/cpegalitate/

Proiecte

Expert/a administrare site WordPress pentru MamaPanCPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate cauta expert/a WordPress pentru ajutor in administrarea site-ului Brutariei sociale MamaPan: https://www.mamapan.ro . Daca iti doresti sa te implici ac...

Domenii de activitate

Femei

Despre organizație

Recunoastem inegalitatile care afecteaza in mod diferit si complex viata fiecarei femei. Prin ceea ce facem contribuim la cresterea nivelului de educatie, la integrarea pe piata muncii si stimularea antreprenoriatului, prevenirea si combaterea traficului de femei si a violentei impotriva femeilor, adoptarea si aplicarea unei legislatii echitabile.

Misiune

Din 2002, promovam egalitatea de sanse pentru femei si barbati in Romania. Credem in libertatea persoanelor de a alege pentru sine, dincolo de etichete si de prejudecati. Ne alaturam fetelor si femeilor in construirea unei societati care le respecta drepturile, le ofera oportunitati de dezvoltare, le recunoaste capacitatile si contributiile, le sustine in domenii precum munca, educatia, cultura, sanatatea.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1