Fundatia pentru Copii Ronald McDonald Romania

 

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald Romania
Adresa de email: andreea.tudose@ro.mcd.com
Număr telefon: 0733337449
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://mcdonalds.ro/lumea-mcdonalds/caritate

Proiecte

Casele Ronald McDonald din București și Timișoara sunt așa numite "Case-departe-de-casă" pentru aproape 1.500 de părinți și copii în fiecare an. Aici beneficiază gratuit de confortul unui cămin părinții veniți din provincie pe durata i...

Domenii de activitate

Copii Educație Sănătate

Despre organizație

        Fundația pentru Copii Ronald McDonald România este principalul susținător al celor două Case din București și Timișoara și, în plus, oferă sprijin diferitelor initiațive care ajută copiii bolnavi și familiile acestora. Casele Ronald McDonald vin în ajutorul părinților copiilor care sunt internați pentru tratamente de lunga durată. Pe durata spitalizării copiilor, părinții nu plătesc cazarea.

Fundația a dezvoltat proiecte și a investit în comunități locale, preponderent în domeniile sănătății și educației și a devenit în scurt timp un aliat atât al copiilor bolnavi, cât și al părinților acestora, oferind un sprijin real și extrem de necesar, dar și complementar celui oferit prin sistemele publice de intervenție.

 

Trei dintre cele mai mari spitale de copii din România au beneficiat de sprijinul Fundației prin dotări succesive cu aparatură și echipamente performante medicale sau non-medicale.

 

Peste 14.000 de părinți au găsit în cele două Case Ronald McDonald confortul unui cămin pe perioada internării copiilor lor.

 

Peste 4.000 de voluntari au dedicat timp și resurse pentru a duce mesajul Fundației mai departe și pentru a atrage sprijin din comunitate

Misiune

Fundația Ronald McDonald din România a fost înființată în anul 1998 cu misiunea de a identifica, dezvolta și sprijini proiecte și programe care susțin îmbunătățirea calității vieții si a sănătății copiilor. Este una dintre primele fundații corporative din România, cu o activitate consistentă și consecventă de peste 18 ani în beneficiul copiilor aflați în situații dificile de viață.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1