Youth in Action Inginerie Mecanica si Mecatronica

 

Youth in Action Inginerie Mecanica si Mecatronica
Adresa de email: office@yiamm.ro
Număr telefon: 0768655660
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://www.yiamm.ro/acasa/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Youth-In-Action-Inginerie-Mecanica-si-Mecatronica/630684983614692

Proiecte

Targ de Job-uri, este un eveniment, care se realizeaza in fiecare an, incepand de anul trecut de catre organizatia noastra, este un proiect local vizat pentru companiile cu profil mecanic pentru studenti si tineri ai Facultatii de Inginerie Mecanica ...

Domenii de activitate

Educație Tineret Voluntariat

Despre organizație

Organizație de tineret ce activeaza la nivel loca, mai exact in Bucuresti, sector 6, in mediul studentesc, grupul tinta sunt tineri si studenti cu categoria de varsta 17-25 de ani.

Ca si preocupare avem integrarea socio-profesionala, integrare socio-economic, dezvoltarea aptitudinilor si competentelor prin participarea la proiecte si activitati locale, nationale, europene prin programul Erasmus + si a altor linii de finatare.


Misiune

Valorile organizației Y.A.I.M.M. respectă principiul de a nu se implica în conflicte de discriminare rasială, religioasă, etnică, culturală şi politică. Este obligata să respecte drepturile fundamentale ale omului, ale fiecărei persoane. Y.A.I.M.M. va avea un sistem adecvat de guvernare, el este bine facut în procesul administrării banilor publici, să manifeste o responsabilitate sporită, să nu facă abuz de mijloace publice în scopuri personale. Y.A.I.M.M. are obligaţia de a nu se opune unor guverne aparte, în scopuri pur-personale ori antisociale, la fel de a nu se supune dictatului unui organ guvernamental. Pe scurt, Y.A.I.M.M. are responsabilitatea de a se consacra altora şi de a respecta cu cel mai profund anagjament principiile Codului conduitei etice. Transparență și responsabilitate: Y.A.I.M.M. este deschisă şi onestă în relaţiile din interior şi în cele cu donatorii, cu publicul, prezentând periodic, dări de seamă asupra activităţii sale. 1) Y.A.I.M.M. stabileşte relaţii de cooperare cu guvernul, donatorii, asociaţiile şi cu alte părţi interesate, respectând confidenţialitatea datelor personale şi informaţiilor asupra proprietăţii private. 2) Y.A.I.M.M. informează periodic opinia publică despre activităţie desfăşurate şi despre modul în care sunt gestionate resursele sale materiale şi financiare. 3) Y.A.I.M.M. este responsabilă pentru deciziile luate nu numai în faţa donatorilor şi a legii, ci şi, în egală măsură, în faţa beneficiarilor săi, personalului şi membrilor organizaţiilor asociate, societăţii, în ansamblu.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1