Asociatia Help Autism

 

Asociatia Help Autism
Adresa de email: laurentiu.bocai@helpautism.ro
Număr telefon: 0766591179
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.helpautism.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/helpautism.ro

Domenii de activitate

Copii Servicii sociale

Despre organizație

Asociatia Help Autism a fost fondată în anul 2010 în urma experienței personale a fondatorilor care au luptat pentru a-și ajuta copilul diagnosticat cu tulburare din spectrul autist în lupta de recuperare. Impulsionați de persoanele care i-au susținut și de provocările întâmpinate în calitate de părinți, ei au demarat activitatea de misionariat pentru conștientizarea autismului, a consilierii și sprijinirii în programul de recuperare a mai multor copii și a familiilor lor.

Asociația Help Autism se implică activ de aproape 5 ani în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. Considerată vârf de lance în acțiunile de schimbare a statutului autismului în România, pe lângă servicii de terapie oferite în cele 3 centre, filiale constituite în parteneriat cu direcțiile de asistență socială și protecția copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin și Târgoviște și la domiciliu, Asociația Help Autism - www.helpautism.ro, desfășoară activități de lobby, parteneriate public-private și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism. 

Misiune

Ajută un copil să înteleagă lumea noastră! Creșterea gradului de conștientizare a autismului în rândul populației, suștinerea permanentă a Programelor de Diagnostic Precoce, începând cu vârsta de 1 an, și a intervenției timpurii prin includerea copilului cu autism în programul terapeutic personalizat si intensiv pot duce la dobandirea de abilitati functionale si integrare în societate.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0