Asociatia CREATIVE

 

Adresa de email: Clubcreativplus@gmail.com
Număr telefon: 0761328157
Adresa: Constanta, Constanta
Site: www.creative-plus.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/club.creativeplus

Domenii de activitate

Educație

Despre organizație

Suntem Asociatia pentru promovarea educatiei creativ-ecologice si abilitatilor inovative CREATIVE+. Existam ca organizatie din anul 2013 si am primit acreditare pentru Serviciul European de Voluntariat.


Aducem in viata noastra ideea de educatie creativa pentru copii si parinti, in timpul liber.  Ne adresam persoanelor care stiu ca fericirea sta in lucruri mici, in activitati simple, care apreciaza refolosirea si reinventarea obiectelor si redescoperirea traditiilor. Persoanelor care pot redescoperi placerea de a se juca in mod creativ ca si adulti. Care isi doresc sa re-invete sa se joace cu copiii.

Acceptam faptul ca resursele planetei sunt limitate si redescoperim obiectele vechi, uitate, banale si le dam o viata si o valoare noua. Am invatat povestea nostalgica a celor 3 "R" in copilarie, iar acum ii regasim, ii coloram ostentativ si ii reinventam in mod inteligent pentru prezentul actual.

Facem cunostinta cu mestesugurile traditionale si invatam sa le ducem mai departe, prin organizare de intalniri, workshopuri sau tabere de creatie in zonele tarii in care mai exista ateliere mestesugaresti traditionale.Misiune

Misiunea CREATIVE+ este sa ofere activitati interesante si originale pentru petrecerea timpului liber al copiilor de la 1 la 90 ani in scopul: - stimularii creativitatii, gandirii critice si abilitatilor inovative; - educarii respectului pentru resursele planetei; - imbogatirii valorilor comunitatii referitoare la patrimoniul cultural istoric; - convietuirii in pace si toleranta.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0