Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism

 

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism
Adresa de email: officeaita2014@gmail.com
Număr telefon: 0749.177.735
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.autism-aita.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/asociatia.aita/

Proiecte

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism - AITA este în căutare de tineri dornici să își dedice timpul și atenția către un eveniment important, Conferința Internațională IACB 2018, care va avea loc și în acest an în Bu...

Domenii de activitate

Copii Dizabilități

Despre organizație

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in ianuare 2009, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

La AITA suntem dedicati copiilor iar promisiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Copilul cu autism primeste la noi un program individualizat de interventie special creat astfel incat sa-i poata atinge toate nevoile de dezvoltare.

Misiune

Acordarea de servicii cat mai complexe, complete si eficiente copiilor cu autism si familiilor lor. Promovarea continua a unor standarde ridicate de competenta si de etica profesionala in analiza comportamentala aplicata (Applied behavior Analysis) in Romania. Pregatirea continua a specialistilor AITA in analiza comportamentala aplicata, logopedie, PECS (Picture Exchange Communication System), si art-terapie. Informarea cat mai clara atat despre ceea ce inseamna tulburarile pervazive de dezvoltare (Autism, Asperger, Tulburarea Dezintegrativa a Copilariei, Tulburarea Rett, Tulburarea Globala), cat si despre metodele de terapie adecvate si aplicarea lor (in principal Analiza comportamentala aplicata – Applied Behavior Analisys). Facilitarea accesului la diagnostic si evaluare corecta si cat mai de timpuriu posibil. Asigurarea unui cadru de intrunire, dezbatere si cercetare pentru specialistii din domeniul analizei comportamentale aplicate si domenii inrudite. Promovarea in beneficiul persoanelor cu tulburari pervazive de dezvoltare a tuturor tipurilor de actiuni, prin cooperarea dintre membrii asociatiei, parinti si specialisti.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1