Curba de Cultură

 

Curba de Cultură
Adresa de email: info@curbadecultura.ro
Număr telefon: 0722896666
Adresa: Izvoarele, Prahova
Site: www.curbadecultura.ro
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/pages/Curba-de-Cultur%C4%83/153846781406285

Proiecte

Ce faci sâmbătă seara, pe 20 decembrie? Hai la Curba de Cultură! Te așteptăm la All Stars Party, prima petrecere a celor mai tari voluntari!  Vineri, pe 5 decembrie, a fost  Ziua Internațională a Voluntarilor, iar la Curba de Cultură, să...

Domenii de activitate

Artă și cultură Educație Sport și recreere Tineret

Despre organizație

Curba de Cultura inseamna extinderea programelor de tineret catre tinerii din mediul rural. Suntem o organizatie neguvernamentala, non profit, dedicata invatarii nonformale, culturii si oportunitatilor de participare. Suntem concentrati pe cresterea nivelurilor de educatie si de implicare comunitara ale tinerilor din mediul rural din Romania. Ne luam sarcina foarte in serios insa o facem intr-o maniera relaxata si vesela. Suntem un spirit tanar. 

Misiune

Misiunea Curba de Cultură este sa contribuie la dezvoltarea adolescentilor si tinerilor ca parte integranta din comunitatile in care traiesc, constienti de apartenenta la cultura Romaniei si de rolul lor de cetateni activi si responsabili folosind educatia nonformala ca sistem complementar sistemului formal de educatie. Valorile care ghideaza Curba de Cultură in viata de zi cu zi, si care credem ca pot schimba dinamica societatii romanesti, sunt: – educatie – participare – egalitate – lucru in echipa – dezvoltare continua – autocunoastere – toleranta -.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1