Asociatia Envision

 

Asociatia Envision
Adresa de email: andrei.chirtoc@galantom.ro
Număr telefon: 0721765383
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://www.envisionromania.org/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/EnvisionRomania/

Domenii de activitate

Voluntariat

Despre organizație

Misiune

Ne propunem să contribuim la dezvoltarea unei societăți armonioase în care oamenii să fie și să se simtă parte a comunităților în care trăiesc, implicându-se activ și responsabil în viața acestora.

Cum?

prin programe de informare, educare și conștientizare în ceea ce privește importanța implicării sociale a indivizilor în dezvoltarea durabilă a comunităților;

- prin promovarea voluntariatului și a cetățeniei active;

- prin proiecte care contribuie la dezvoltarea mediului non-guvernamental, generator de schimbare cheie la nivel comunitar

Viziune

O Românie în care fiecare actor social să aibă o contribuție asumată și activă la dezvoltarea durabilă a comunității în care trăiește.

Valori

Implicare socială: dedicând o parte din timpul, energia sau resursele proprii pentru a da ceva înapoi comunității în care trăiești și te dezvolți, contribui la creșterea calității vieții tale pe termen lung, a familiei tale și a generațiilor următoare.

Responsabilitate: a fi responsabil în tot ce faci este prima dovadă că ai o viziune pe termen lung și că înțelegi adevăratul sens al libertății, anume că libertatea ta se întinde până la libertatea celuilalt și că acțiunile tale lasă amprente asupra celor din jurul tău și asupra comunității în care trăiești.

Egalitate de șanse: meritocrația și absența discriminărilor de orice fel sunt semne primare de sănătate pentru o societate democratică. Ne dorim ca acestea să devină realități definitorii ale societății românești.

Bun simț: pentru că este liantul tuturor celorlalte valori.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0