Fundatia Comunitara Bucuresti

 

Fundatia Comunitara Bucuresti
Adresa de email: miruna@fundatiacomunitarabucuresti.ro
Număr telefon: 0722455343
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://www.fundatiacomunitarabucuresti.ro/simpler/index
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/fundatiacomunitarabucuresti/?fref=ts

Proiecte

Majoritatea angajaților își doresc să fie stimulați intelectual, dincolo de responsabilitățile profesionale zilnice. Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu doar timpul lor, ci și din experiența și cunostințele...
Majoritatea angajatilor isi doresc sa fie stimulati intelectual, dincolo de responsabilitatile profesionale zilnice. Oportunitatile de voluntariat in care profesionistii pot dona nu doar timpul lor, ci si din experienta si cunostintele lor profesiona...
Majoritatea angajatilor isi doresc sa fie stimulati intelectual, dincolo de responsabilitatile profesionale zilnice. Oportunitatile de voluntariat in care profesionistii pot dona nu doar timpul lor, ci si din experienta si cunostintele lor prof...

Domenii de activitate

Dezvoltare comunitară

Despre organizație

Fundaţia Comunitară Bucureşti este specialistul în filantropie care colectează fonduri de la
afaceri locale şi donatori individuali pentru a finanţa iniţiative în comunităţi. În cinci ani de activitate, organizația a finanțat peste 170 de proiecte ale comunităților din București și Ilfov cu două milioane de lei.


Printre cele mai importante proiecte ale noastre se numără: 

* Swimathon – eveniment de strângere de fonduri prin înot, pentru proiecte din comunitatea bucureșteană. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

* Generator – incubator și fond de micro-finanțare pentru proiecte culturale în cartierele din București. Un proiect dezvoltat împreună cu ArCuB, parte din strategia culturală pentru aplicația orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

* 8 hours overtime for a good cause – eveniment care pune împreună experți din diferite medii și proiecte nonprofit care au nevoie de ajutor specializat, ca să rezolve proiecte punctuale într-o singură noapte de lucru peste program.

Fondul Mega Image pentru Comunitate – de patru ediții, finanțăm proiecte care readuc oamenilor bucuria de a trăi împreună în comunitățile din București și Ilfov.

* Mobilizăm excelența – un fond de finanțare care sprijină proiecte de design urban și educație urbană, pentru ca orașul nostru să fie mai prietenos cu locuitorii lui.


Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 

15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.   

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 3