Asociatia Coloreaza Viata

 

Asociatia Coloreaza Viata
Adresa de email: Coloreaza.viata.ong@gmail.com
Număr telefon: 0755236104
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: www.coloreazaviata.com
Pagina Facebook: https://web.facebook.com/coloreazaviata/?_rdc=1&_rdr

Proiecte

Campania "Da-mi 2 ore!" invita voluntari sa fie insotitorii copiilor institutionalizati pe drumul pasiunii lor!Momentan, in campanie sunt inscrisi 20 de copii din Casa "Sf. Ioan", (Metrou Aurel Vlaicu), urmand urmatoarele cursuri:-Pian;-Dans modern;-...
Programele de studiu Children’s HUB contin activitati complementare programelor  școlare obligatorii și vor oferi oportunități de învățare formală și nonformală.70 de copii din medii defavorizate vor fi inscrisi in Children's HUB unde ...

Domenii de activitate

Artă și cultură Educație

Despre organizație

Asociatia "Coloreaza Viata" sustine accesul copiilor din medii defavorizate la o educatie de calitate.
De 3 ani construim biblioteci in centrele de plasament si sustinem pasiunile copiilor organizand ateliere creativ-recreative sau sustinandu-i financiar pe drumul pasiunile lor: in fiecare weekend, impreuna cu voluntarii Coloreaza Viata copiii merg la cursurile de: pain, dansuri, desen, fotbal. 

In prezent, dorim sa finalizam implementarea proiectului Children's HUB si sa inauguram un After school social dedicat atat copiilor din centre cat si copiilor aflati in cresterea familiei extinse. 

Misiune

Asociatia "Coloreaza Viata" are ca misiune apararea drepturilor copilului, asigurarea unei educatii de buna calitate, dezvoltarea mijloacelor de integrare sociala si economica a tuturor persoanelor aflate in situatii de risc (saracie, vulnerabilitate la procesele de dezagregare sociala, delicventa juvenila, tineri peste 18 ani care nu mai sunt cuprinsi in sistemul de ocrotire a copiilor fara familie) sau cu dizabilitati.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 2