Asociatia Touched Romania

 

Asociatia Touched Romania
Adresa de email: stefan.s.catalin@gmail.com
Număr telefon: 0733181712
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://touchedromania.org/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/touchedromania/

Domenii de activitate

Copii Grija socială Servicii sociale

Despre organizație

 Scopul organizației noastre este să prevenim abandonul copiilor ajutând mamele și copiii aflați în situatii de dificultate să rămană împreună și să își construiască un viitor împreună.

 

Centrul Maternal Casa Agar oferă servicii sociale rezidențiale pentru mamele și copiii aflați în situații de dificultate, victime ale violenței domestice, sărăciei și excluziunii sociale pentru perioade cuprinse între 3 și 12 luni.  Pentru mămicile care ies din Casa Agar oferim apartamente de tranziție și cursuri de calificare pentru a asigura reintegrarea lor socială pe termen lung. Centrul nostru de Consiliere și Reintegrare sociala oferă consiliere socială, profesională,  psihologică și juridică și un program de reintegrare socială pentru persoane vulnerabile și marginalizate. 

Prin proiectul de voluntariat "Voluntari pentru destine" ajutăm copiii abandonați sau grav bolnavi din spitale și instituții din Bucuresti să depășească situația dificilă în care se găsesc și să se bucure de o copilărie normală. 


Misiune

Misiunea Touched Romania este prevenirea abandonului prin ingrijirea holistica a mamelor si copiilor aflate in situatii de saracie, violenta domestica, excluziune sociala si sprijinul acordat copiilor care se afla in situatie de abandon sau boli terminale.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 0