Organizația Creștină Something New

 

Organizația Creștină Something New
Adresa de email: laura@something-new.ro
Număr telefon: 0751982874
Adresa: Cluj-Napoca, Cluj
Site: http://something-new.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/organizatiacrestina.cevanou/

Proiecte

Suntem în căutare de studenţi plini de energie, care vor să aducă o schimbare în comunitatea din care fac parte.Dacă vrei să îi ajuţi pe copiii care provin din medii defavorizate, ca aceştia să se dezvolte intelectual şi astfel să îşi...

Domenii de activitate

Artă și cultură Copii Educație Tineret Voluntariat

Despre organizație

Organizația Creștină ”Something New”, este o asociație care are misiunea de a sprijinii copiii proveniți din familii defavorizate, pe plan educațional, cultural și artistic, prin programe specializate de tip after school.

Noi, ca şi organizaţie credem într-o societate dornică de a planta “copaci la umbra cărora să ne adăpostim cândva”. Pentru a împlini aceasta viziune, cu fiecare şansă, fiecare îndemn şi încurajare de a face salturi în progresul educaţional, oferim copiilor posibilitatea de a-şi schimba viitorul, de a deveni ceva mai mult decât le permite mediul şi circumstanţele în care s-au născut.

Misiune

Organizația Creștină ”Something New” are ca și scop principal dezvoltarea educațională, artistică și culturală a copiilor care provin din familii defavorizate social din cauza sărăciei.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1