Smartatletic

 

Adresa de email: gabriel.solomon@smartatletic.ro
Adresa: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Site: http://smartatletic.ro/
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/smartatletic

Proiecte

Prezenta ta va fi necesara in ziua evenimentului, 20 februarie, incepand cu ora 7.00 dimineata. Destul de matinal ai zice! Dar o sa vezi ca voia buna de dimineata se cunoaste  Vei petrece alaturi de organizatori, parteneri, participanti si s...

Despre organizație

Fondat in 2004 de Ioan Stoica (foto-dreapta), fost ciclist in echipa de aur a Romaniei si Vlad Stoica, multiplu ironman triathlon finisher, smartatletic a inceput ca o asociatie sportiva.  In 2011 a devenit agentie de evenimente si marketing sportiv, asociatia fiind activa in paralel.

Membrii fondatori au hotarat sa se implice in dezvoltarea sportului de masa prin organizarea de evenimente si educarea oamenilor in spirit sportiv.

Incepand cu anul 2009, am organizat primu triatlon la un standard operational ridicat, ceva inedit pentru acea perioada. Tot in acel an, smartatletic a co-organizat editia a doua a Maratonului International Bucuresti, alaturi de Bucharest Running Club, asociatie al carei presedinte este doamna Valeria Racila Van Groningen. Din acel moment, in fiecare an am adaugat in portofoliu cate 3-4 evenimente astfel am ajuns sa organizam peste 20 de evenimente sportive pe an.

Proiecte

Finalizate: 0

Total: 1