8 ORE VOLUNTARE DE LUCRU ÎN DOMENIUL TĂU DE SPECIALITATE!

În cadrul proiectului "8 ore peste program pentru o cauză bună - București 2018"

Cand:

Vin, 09 Mar 2018 - Sâm, 10 Mar 2018 Peste noapte da

Unde:

Mater - Biblioteca de materiale

Domenii de activitate:

Voluntariat Dezvoltare comunitară

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 100
Înscriși: 0
Competențe necesare
Afaceri, management și cercetare Consiliere, informare și asistență Marketing, Media și Comunicații Strângere de fonduri

Cod încorporat

Organizator: Fundatia Comunitara Bucuresti
2018-03-09 - 2018-03-10
Voluntariat Dezvoltare comunitară
Preia cod
Organizați în echipe, voluntarii lucrează 8ore pentru a găsi soluții la problemele propuse de ONG-uri

Descriere Oportunitate

Majoritatea angajaților își doresc să fie stimulați intelectual, dincolo de responsabilitățile profesionale zilnice. Oportunitățile de voluntariat în care profesioniștii pot dona nu doar timpul lor, ci și din experiența și cunostințele lor profesionale, sunt experiente puternice care oferă sentimente de împlinire și contribuție altruistă.


Pe 9 martie 2018 organizăm un eveniment extraordinar pentru profesioniștii din București și Ilfov! 8 ore peste program pentru o cauză bună este o întâlnire de lucru între profesioniști din diferite domenii și ONG-uri care necesită suport și consiliere profesională pentru o mai bună desfășurare a activităților și pentru creșterea capacității organizației. În loc să cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experiență profesională.

Veți lucra între 19:00 și 3:00 pentru a soluționa problemele prezentate de ONG-uri. Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experiența în sine să fie una pozitiva și complexă; iar în urma participării la 8 ore peste program pentru o cauză bună atât voluntarii profesioniști, cât și reprezenanții ONG să își dorească să continue susținerea proiectelor din comunitatea locală.


Căutăm! Profesioniști și specialiști în varii domenii: marketing, comunicare strategică, social media, copywriting, PR, grafic/art design, strategie de brand, Media planning, event management, fundraising și vânzări. 


Înscrie-te la eveniment completând formularul, până cel târziu pe 13 februarie 2018 ora 23:59 și te vom contacta cât de curand pentru a discuta cum anume te poti implica la eveniment ca voluntar.


Formular de înscriere voluntari-profesioniști: https://goo.gl/forms/zWfOAv8eVOF9XaWg1

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Dorești să participi ca voluntar profesionist la 8 ore peste program pentru o cauză bună? Înscrie-te completând formularul până cel târziu pe 13 februarie: https://goo.gl/forms/MbSEwgaPz3dqSJDE2

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Splaiul Unirii nr.160, et.1, București

Descriere organizator

Fundaţia Comunitară Bucureşti este specialistul în filantropie care colectează fonduri de la
afaceri locale şi donatori individuali pentru a finanţa iniţiative în comunităţi. În cinci ani de activitate, organizația a finanțat peste 170 de proiecte ale comunităților din București și Ilfov cu două milioane de lei.


Printre cele mai importante proiecte ale noastre se numără: 

* Swimathon – eveniment de strângere de fonduri prin înot, pentru proiecte din comunitatea bucureșteană. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

* Generator – incubator și fond de micro-finanțare pentru proiecte culturale în cartierele din București. Un proiect dezvoltat împreună cu ArCuB, parte din strategia culturală pentru aplicația orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

* 8 hours overtime for a good cause – eveniment care pune împreună experți din diferite medii și proiecte nonprofit care au nevoie de ajutor specializat, ca să rezolve proiecte punctuale într-o singură noapte de lucru peste program.

Fondul Mega Image pentru Comunitate – de patru ediții, finanțăm proiecte care readuc oamenilor bucuria de a trăi împreună în comunitățile din București și Ilfov.

* Mobilizăm excelența – un fond de finanțare care sprijină proiecte de design urban și educație urbană, pentru ca orașul nostru să fie mai prietenos cu locuitorii lui.


Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 

15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.   

Contactează organizator