educație și joc pentru copiii din centre de plasament

În cadrul proiectului "Dă-ți pasiunea mai departe!"

Cand:

Sâm, 01 Oct 2016 - Mie, 01 Mar 2017

Unde:

Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea.

Domenii de activitate:

Copii Educație Tineret Voluntariat Dezvoltare personală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: Ajungem Mari - Asociatia Lindenfeld
2016-10-01 - 2017-03-01
Copii Educație Tineret Voluntariat Dezvoltare personală
Preia cod
Dăruind două ore pe săptămână, voluntarii le devin copiilor prieteni, profesori şi mentori!

Descriere Oportunitate

Prin proiectul Da-ti pasiunea mai departe, voluntarii merg săptămânal în centre pentru o ședință de 2 ore și le transmit copiilor cunoștințe, valori și încurajări! În funcție de ce îi pasionează, voluntarii pot susține ședințe de pregătire școlară (mate, engleză, istorie etc.), ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate sau educație civică. Totul cu multă JOACĂ!

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative la teatru, muzee, spectacole sau chiar la diverse locuri de muncă, ca ei sa descopere ce le place, la ce sunt buni si ce pot deveni.

Proiectul Dă-ți pasiunea mai departe a demarat in Bucuresti in vara 2014 si in scurt timp s-a extins in tara. Momentan 1.300 de voluntari ajuta saptamanal 2.000 de copii din Bucuresti si alte 25 de judete sa AJUNGA MARI.

Pentru a avea un impact durabil pentru viitorul copiilor din centre, e nevoie de tot mai multi voluntari seriosi si implicati. Nu este necesara experienta anteriora de predare! Inainte de a participa la activitati, voluntarii merg la traininguri la care invata tot ce trebuie sa stie pentru interactiunea cu copiii.

Înscrierea se face completând formularul online până pe 25 septembrie: http://goo.gl/forms/ze2oDElc3DuEupOt2. Mai multe detalii găsești pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.
__________________
Ajungem MARI caută voluntari în Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea.

Pentru judetele Alba, Arad, Braila, Buzau, Bacau, Hunedoara, Cluj, Valcea, Timisoara, Prahova și Mureș avem nevoie de un coordonator implicat gata să ofere 4-5 ore săptămânal pentru organizarea proiectului. Mai multe detalii: http://goo.gl/7mqwzV.

Te asteptăm in echipa!

Alte informații

Voluntarii trebuie doar să aibă peste 15 ani, să fie implicați și să își dorească să ajute.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Înscrierea se face completând formularul online până pe 25 septembrie: http://goo.gl/forms/ze2oDElc3DuEupOt2. Mai multe detalii găsești pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/. :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 15 Septembrie 2016

Descriere organizator

Ajungem MARI este un program educațional al Asociației Lindenfeld, a cărui scop este să îi ajute pe copiii din centre de plasament și medii defavorizate să ajungă oameni MARI, responsabili și independenți. 

Proiectele educaționale urmăresc dezvoltarea personală a copiilor, integrarea lor în societate și îmbunătățirea rezultatelor școlare și includ:
- cursuri și ateliere creative, prin intermediul proiectului „Dă-ți pasiunea mai departe”, care a fost desemnat și proiectul anului în educație la Gala Naționala a Voluntarilor 2015,
- ieșiri educative, în cadrul proiectului „Explorator pentru o zi”, 
- tabere de dezvoltare personală „Vacanța (te face) MARE” și 
- vizite de orientare profesională, prin proiectul „Îndrăznește să visezi.

Programul Ajungem MARI a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1.300 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 de județe, extinzându-se treptat și în restul țării.
Contactează organizator