Doneaza 8 ore de lucru in domeniul tau de specialitate!

În cadrul proiectului "8 ore peste program pentru o cauza buna"

Cand:

Vin, 18 Mar 2016 - Sâm, 19 Mar 2016 Peste noapte da

Unde:

Bucuresti - adresa exacta va fi anuntata cat de curand

Domenii de activitate:

Voluntariat Dezvoltare comunitară

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 50
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: Fundatia Comunitara Bucuresti
2016-03-18 - 2016-03-19
Voluntariat Dezvoltare comunitară
Preia cod
Organizati in echipe, voluntarii lucrează 8ore pentru a găsi soluții la problemele propuse de ONG-uri

Descriere Oportunitate

Majoritatea angajatilor isi doresc sa fie stimulati intelectual, dincolo de responsabilitatile profesionale zilnice. Oportunitatile de voluntariat in care profesionistii pot dona nu doar timpul lor, ci si din experienta si cunostintele lor profesionale, sunt experiente puternice care ofera sentimente de implinire si contributie altruista.


Pe 18 martie 2016 organizam un eveniment extraordinar pentru profesionisti din Bucuresti si Ilfov! “8 ore peste program pentru o cauza buna” este o intalnire de lucru intre profesionisti din diferite domenii si ONG-uri care necesita suport si consiliere profesionala pentru o mai buna desfasurare a activitatilor si pentru cresterea capacitatii organizatiei. In loc sa cerem bani pentru cauzele din comunitate, cerem profesionistilor sa doneze o seara din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare – experienta profesionala.

Veti lucra intre 19:00 si 3:00 pentru a solutiona problemele prezentate de ONG-uri. Mai departe de acest obiectiv practic, ne dorim ca experienta in sine sa fie una pozitiva si complexa; iar in urma participarii la “8 ore peste program pentru o cauza buna” atat voluntarii profesionisti, cat si reprezenantii ONG sa fii relationat cu placere si sa isi doreasca sa continue sa sustina cauzele din comunitatea locala.


Cautam! Echipe de profesionisti si specialisti in Marketing, Comunicare si PR!


Strange o echipa de 4-5 profesionisti si inscrieti-va la eveniment completand formularul, pana cel tarziu 29 februarie 2016 ora 23:59 si te vom contacta cat de curand pentru a discuta cum anume te poti implica in evenimentul 8 ore peste program pentru o cauza bunA ca voluntar.


Formular inscriere: http://bucuresti.8-i.ro/voluntari/formular-inscriere-voluntar/

Alte informații

O dată pe an, profesioniști din întreaga lume se întâlnesc pentru a dona 8 ore din timpul lor și pentru a susține o cauză din comunitate. În loc să cerem bani pentru cauzele pe care le susținem, le cerem profesioniștilor să doneze o seară din timpul lor cu ceea ce au mai de valoare - experiența profesională – pentru o cauză în care cred. Organizați în echipe, profesioniștii-voluntari lucrează 8 ore pentru a găsi soluții la problemele propuse de organizațiile participante și gândesc împreună cu acestea pași concreți de acțiune pentru a le rezolva.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Doresti sa participi ca voluntar profesionist la 8 ore peste program pentru o cauza buna? Strange-ti o echipa de 4-5 profesionisti in comunicare, marketing si PR si înscrieti-va completand formularul pana cel tarziu pe 29 februarie: http://bucuresti.8-i.ro/voluntari/formular-inscriere-voluntar/ :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Luni, 29 Februarie 2016

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Centru; adresa exacta va fi confirmata ulterior

Descriere organizator

Fundaţia Comunitară Bucureşti este specialistul în filantropie care colectează fonduri de la
afaceri locale şi donatori individuali pentru a finanţa iniţiative în comunităţi. În cinci ani de activitate, organizația a finanțat peste 170 de proiecte ale comunităților din București și Ilfov cu două milioane de lei.


Printre cele mai importante proiecte ale noastre se numără: 

* Swimathon – eveniment de strângere de fonduri prin înot, pentru proiecte din comunitatea bucureșteană. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

* Generator – incubator și fond de micro-finanțare pentru proiecte culturale în cartierele din București. Un proiect dezvoltat împreună cu ArCuB, parte din strategia culturală pentru aplicația orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

* 8 hours overtime for a good cause – eveniment care pune împreună experți din diferite medii și proiecte nonprofit care au nevoie de ajutor specializat, ca să rezolve proiecte punctuale într-o singură noapte de lucru peste program.

Fondul Mega Image pentru Comunitate – de patru ediții, finanțăm proiecte care readuc oamenilor bucuria de a trăi împreună în comunitățile din București și Ilfov.

* Mobilizăm excelența – un fond de finanțare care sprijină proiecte de design urban și educație urbană, pentru ca orașul nostru să fie mai prietenos cu locuitorii lui.


Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 

15 fundaţii comunitare din țară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.   

Contactează organizator