Vino cu noi la ecologizarea Pădurii Băneasa

În cadrul proiectului "Vino cu noi la ecologizarea Pădurii Băneasa"

Cand:

Dum, 03 Apr 2016

Unde:

Pădurea Băneasa

Domenii de activitate:

Mediul inconjurator

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 10
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: Anunturi preluate
2016-04-03 - 2016-04-03
Mediul inconjurator
Preia cod
Asociaţia Trăiesc Sănătos organizează pe 3 aprilie ecologizarea traseului de alergare de la Băneasa TrailRun

Descriere Oportunitate

Acesta este un proiect al Asociaţiei Trăiesc Sănătos, organizatoarea concursurilor de alergare Băneasa Trail Run. Vă rugăm, dacă doriţi informaţii suplimentare, să intraţi pe http://baneasatrailrun.ro/ecologizare/ sau să trimiteţi un mail la btr@traiescsanatos.org.ro


"Padurea Baneasa este singura padure din Bucuresti, cu o suprafata de peste 80.000 de hectare, un loc unde aerul este curat si pe care bucurestenii il aleg pentru iesiri la iarba verde, plimbari, relaxare, dar si pentru alergari intr-un decor de poveste, indiferent de anotimp.
Padurea Baneasa este un spatiu pe care ni-l dorim cat mai curat, un loc in care sa putem alerga in orice sezon.

Ne dorim sa cream o experienta cat mai placuta alergatorilor nostri in Padurea Baneasa si ecologizarea traseului de alergare de la Baneasa Trail Run, din data de 3 aprilie, este un prim pas pe care ni l-am propus."Alte informații

- Necesarul de resurse umane este de minim 20 oameni iar maximul este 40 oameni. Apreciem fiecare persoana care vrea sa se implice! - Ne vom imparti in patru echipe care vor acoperi sectoare diferite si in acest fel vom avea distante cat mai mici de parcurs. - Vom avea la dispozitie saci de mai multe dimensiuni si manusi. - Sacii trebuie carati manual pana in punctele unde ele pot fi colectate cu masini.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Inscrie-te ca voluntar DOAR completand formularul de la http://baneasatrailrun.ro/ecologizare/ , iar la campul "Disponibilitate" adauga si "actiune ecologizare". Te vom cauta in cel mai scurt timp pentru mai multe detalii. IMPORTANT: pentru acest tip de proiect nu trebuie să apeşi butonul PARTICIPĂ de mai jos!
:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Vineri, 01 Aprilie 2016

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Aleea Privighetorilor, București, Romania

Descriere organizator

Prin acest canal DeBunavoie.ro preia anunţuri de proiecte de voluntariat organizate de ONG-uri ce nu sunt pe platformă. Vă rugăm ca pentru contact să nu folosiţi butonul de mai jos (CONTACTEAZĂ ORGANIZATOR), ci adresa de email din descrierea proiectului. Vă mulţumim şi spor la voluntariat!

Contactează organizator