Strangere formulare 230

În cadrul proiectului "Voluntar strangere formulare donatii 2%"

Cand:

Mar, 17 Apr 2018 - Vin, 25 Mai 2018

Unde:

Domenii de activitate:

Dizabilități Educație Servicii sociale

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: ASOCIATIA SF. ANA
2018-04-17 - 2018-05-25
Dizabilități Educație Servicii sociale
Preia cod
Redirectionarea a 2 % din impozitul pe venit aferent anului 2017

Descriere Oportunitate

Codul Fiscal va pune la dispozitie, daca sunteti contribuabil, posibilitatea de redirectionare a 2% din impozitul pe venit datorat anual, catre o organizatie neguvernamentala asa cum este Asociatia Sf. Ana. Aceasta nu este o donatie sau o sponsorizare, ci o parte a impozitului deja achitat, ce poate fi redirectionata catre o entitate non-guvernamentala. Practic, contribuabilii au posibilitatea sa dicteze in mod precis statului unde ajung acesti 2% din banii pe care statul ii retine oricum din veniturile declarate de fiecare.

Ne poti ajuta si tu, ca voluntar! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul 230 pentru asociatia noastra si sa le vorbesti colegilor, prietenilor, familiei despre noi, poate si ei doresc sa sprijine activitatea tinerilor cu dizabilitati mintale severe care beneficiaza de serviciile de educare, recuperare, masa si transport in Centrul de Zi Ana din Bucuresti.


Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Orice persoana dornica sa ajute la strangerea de formulare 230. :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Vineri, 25 Mai 2018

Descriere organizator

ASOCIAŢIA SF. ANA PENTRU COPII SI TINERI CU DIZABILITĂȚI MINTALE SEVERE

este o organizaţie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 1996 de părinți și rude de persoane cu dizabilități mintale și asociate severe. Cu 20 de ani de experiență în domeniu, Asociatia se numără printre cei mai importanti furnizori privați din Bucuresti, acreditați în servicii directe pentru persoane cu dizabilități mintale.

VALORILE pe care le promovăm sunt:

Demnitatea, respectul, normalitatea, egalitatea de șanse, altruismul, voluntariatul, onestitatea, loialitatea, parteneriatul, responsabilitatea, transparența, încrederea, libertatea de alegere.

VIZIUNEA

Fiind o organizatie inființată de părinți și familii în dificultate, ne dorim ceea ce isi doresc toate familiile obisnuite: o viață normală pentru toate persoanele cu dizabilități mintale și familiile lor.

Asociația Sf. Ana este membru al FONPC (Federația Organizațiilor Naționale Pentru Copil) www.fonpc.ro  și membru în Consiliul de administrație al RENINCO Romania (Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru Integrarea în Comunitate a Copiilor şi Tinerilor cu Cerinţe Educative Speciale), www.reninco.ro.

Asociația Sf. Ana are sediul în sectorul 1, în apropierea Gării de Nord și dispune, în proprietate, de o clădire cu 240 mp suprafata utilă pe 4 niveluri si curte de 350 mp. De asemenea, Asociatia  pune la dispozitia beneficiarilor un microbuz (8+1 locuri) pentru facilitarea transportului zilnic casa-centru de zi si retur.

Contactează organizator