Vanzare de martisoare in cadrul targului organizat in VerandaMall

În cadrul proiectului "Recrutam voluntar/voluntari pentru vanzare martisoare"

Cand:

Joi, 15 Feb 2018 - Joi, 01 Mar 2018

Unde:

Veranda Mall

Domenii de activitate:

Orice fel de cauză

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 2

Cod încorporat

Organizator: ASOCIATIA SF. ANA
2018-02-15 - 2018-03-01
Orice fel de cauză
Preia cod
Persoane interesate sa ne reprezinte in intervalul 22 februarie - 1 martie intre orele 16-21

Descriere Oportunitate

Voluntarul/voluntarii vor reprezenta Asociatia Sf. Ana la targul organizat de www.debunavoie.ro in parteneriat cu VerandaMall. In cadrul targului vor fi expuse diferite martisoare si produse hand made realizate din materiale reciclabile de beneficiarii asociatiei, tineri cu dizabilitati mintale severe. Produsele vor fi daruite doritorilor in schimbul unei donatii minime sugerate. 


Avem nevoie de voluntari dispusi sa participe in oricare din zilele intervalului 22 februarie - 1 martie intre orele 16-21 in cadrul complexului comercial VerandaMall situat in spatele magazinului Obor, sector 2.

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Seriozitate :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 01 Martie 2018

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti

Descriere organizator

ASOCIAŢIA SF. ANA PENTRU COPII SI TINERI CU DIZABILITĂȚI MINTALE SEVERE

este o organizaţie caritabilă, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, înființată în 1996 de părinți și rude de persoane cu dizabilități mintale și asociate severe. Cu 20 de ani de experiență în domeniu, Asociatia se numără printre cei mai importanti furnizori privați din Bucuresti, acreditați în servicii directe pentru persoane cu dizabilități mintale.

VALORILE pe care le promovăm sunt:

Demnitatea, respectul, normalitatea, egalitatea de șanse, altruismul, voluntariatul, onestitatea, loialitatea, parteneriatul, responsabilitatea, transparența, încrederea, libertatea de alegere.

VIZIUNEA

Fiind o organizatie inființată de părinți și familii în dificultate, ne dorim ceea ce isi doresc toate familiile obisnuite: o viață normală pentru toate persoanele cu dizabilități mintale și familiile lor.

Asociația Sf. Ana este membru al FONPC (Federația Organizațiilor Naționale Pentru Copil) www.fonpc.ro  și membru în Consiliul de administrație al RENINCO Romania (Reţeaua Naţională de Informare şi Cooperare pentru Integrarea în Comunitate a Copiilor şi Tinerilor cu Cerinţe Educative Speciale), www.reninco.ro.

Asociația Sf. Ana are sediul în sectorul 1, în apropierea Gării de Nord și dispune, în proprietate, de o clădire cu 240 mp suprafata utilă pe 4 niveluri si curte de 350 mp. De asemenea, Asociatia  pune la dispozitia beneficiarilor un microbuz (8+1 locuri) pentru facilitarea transportului zilnic casa-centru de zi si retur.

Contactează organizator