Ajuta copii cu autism sa aiba o viata mai buna

În cadrul proiectului "Salveaza un copil cu autism de la o viata in izolare!"

Cand:

Mar, 31 Ian 2017 - Mie, 31 Mai 2017

Unde:

ABA Academy, str. Orzari nr.92

Domenii de activitate:

Copii Dizabilități Grija socială Sanatate mentală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 10
Înscriși: 0
Competențe necesare
Consiliere, informare și asistență Marketing, Media și Comunicații Strângere de fonduri

Cod încorporat

Organizator: Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata
2017-01-31 - 2017-05-31
Copii Dizabilități Grija socială Sanatate mentală
Preia cod
Vrem să te implici alături de noi minim 3 luni!

Descriere Oportunitate

"Traiesc intr-o lume diferita. Sunt izolat. Tu poti sa ma ajuti sa traiesc impreuna cu tine, in lumea ta!"

Ajutorul tau este vital si inlatura bariera financiara in fata careia copiii cu autism raman izolati, respinsi, privati de copilarie si de sansa de a deveni adulti autonomi.

ATCA strange fonduri necesare pentru buna-desfasurare a terapiei recuperatorii a 110 de copii care provin din familii din toate mediile, diagnosticati cu tulburari din spectrul autist. Abilitatile acestor copii sunt diferite. Nevoile lor sunt aceleasi cu ale oricarui copil: sa fie acceptati, intelesi, sa se bucure de joaca si prieteni, sa comunice cu noi.

Copiii acestia au nevoie de cei mai buni profesionisti in domeniu, de cele mai bune materiale si jucarii ABA si de cele mai bune conditii, pentru a avea succes. Este esential sa ajutam si integram acesti copii in propriile lor familii, in gradinite, scoli si comunitate.

Impreuna cu tine, putem aduce tot ceea ce este mai bun in recuperarea copiilor cu autism!

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Dacă eşti sociabil, comunicativ, deschis in a vorbi cu persoane necunoscute; pasionat de proiectele sociale şi interesat in a ajuta oamenii din jurul tau; relaxat in a lucra in afara biroului: in mall-uri, locuri de joaca pentru copii, teatre, restaurante sau alte locatii in interior sau in aer liber si vrei sa castigi experienta de munca intr-un domeniu dinamic si suportiv, vino alaturi de noi, sa oferim o sansa copiilor cu autism! :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Marți, 07 Februarie 2017

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Strada Orzari 92, București, Romania

Descriere organizator

Înființată în 2008, Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată – cunoscută ca ATCA, s-a stabilit rapid ca standard profesional în România prin serviciile de formare a terapeuților ABA și prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări din spectrul autist.

Președintele asociației -Anca Dumitrescu, este primul specialist român acreditat în terapia ABA.  Expertiza și programele de colaborare cu universități și profesioniști din afară, a permis asociației să fie, din 2010, co-organizator al Conferinței Internaționale ABA la București.

Din 2015, ATCA este acreditată ca provider de servicii de formare continuă ( ACE provider tip 2) de către BACB – singura instituție ce acreditează practicienii ABA în lume. 

Asociația are două centre de terapie, unde 110 copii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist urmează terapie recuperatie și se susțin, lunar, gratuit, cursuri pentru cadre didactice și părinți din toată țara.

Contactează organizator