Ajută-i pe copii să devină INDEPENDENȚI și RESPONSABILI!

În cadrul proiectului "Schimbă viitorul copiilor din centre de plasament!"

Cand:

Dum, 01 Apr 2018 - Lun, 01 Oct 2018

Unde:

București și 25 de județe: Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea

Domenii de activitate:

Copii Educație Voluntariat

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 3

Cod încorporat

Organizator: Ajungem Mari - Asociatia Lindenfeld
2018-04-01 - 2018-10-01
Copii Educație Voluntariat
Preia cod
Programul educațional Ajungem MARI a dat startul înscrierilor pentru modulul de primăvară-vară 2018

Descriere Oportunitate

Până pe 28 ianuarie Ajungem MARI caută voluntari serioși și implicați, de la 16 ani în sus, care să meargă săptămânal timp de 6 luni în centrele de plasament pentru a susține ședințe interactive de pregătire școlară (matematică, engleză, romană, informatică, cunoștințe generale etc.), ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru, fotografie etc.) sau ateliere de cultură generală, educație pentru sănătate, educație financiară sau educație civică. Nu e nevoie de experientă în lucrul cu copiii – voluntarii vor participa la training-uri și vor fi consiliați pe parcurs.


Pe langă cunoștințe, voluntarii le oferă copiilor încurajare, experiențe frumoase, oportunităti, îi ajută să își descopere pasiunile, să își dezvolte abilitătile și le transmit valori pentru o viată sănătoasă. Programul se derulează de 3 ani și jumătate, iar până acum s-au implicat 4.500 de voluntari. Copiii sunt sprijiniți pe termen lung și pentru a asigură continuitatea sunt necesare noi recrutări la fiecare 6 luni.


Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în aprilie. Pană atunci au loc înscrierile, training-urile despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei și repartizarea voluntarilor la centre în funcție de program și disponibilitate. Înscrierea se face printr-un formular online https://goo.gl/jAgKxs până pe 21 ianuarie. Pe site-ul www.ajungemmari.ro, secțiunea Devino voluntar http://www.ajungemmari.ro/devino-voluntar/ puteți găsi mai multe detalii și pașii de înscriere.

Ajungem MARI caută 1.000 de voluntari în București și 25 de județele: Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.
____________________________

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Voluntarii Ajungem MARI sunt în general oameni MARI, adulți, studenți sau liceeni, de la 16 ani în sus (fără limită superioară de vârstă), comunicativi, implicați și dornici să îi ajute într-adevăr pe copii. Nu este necesară experiența anterioră de predare, dar este de preferat să fii o persoană deschisă, calmă, doritoare să învețe lucruri noi și căreia să îi placă să lucreze în echipă. Punem accent pe consecvență, atitudine deschisă, seriozitare și implicare pe termen lung, cel puțin un modul de 6 luni. :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Duminică, 28 Ianuarie 2018

Descriere organizator

Ajungem MARI este un program educațional al Asociației Lindenfeld, a cărui scop este să îi ajute pe copiii din centre de plasament și medii defavorizate să ajungă oameni MARI, responsabili și independenți. 

Proiectele educaționale urmăresc dezvoltarea personală a copiilor, integrarea lor în societate și îmbunătățirea rezultatelor școlare și includ:
- cursuri și ateliere creative, prin intermediul proiectului „Dă-ți pasiunea mai departe”, care a fost desemnat și proiectul anului în educație la Gala Naționala a Voluntarilor 2015,
- ieșiri educative, în cadrul proiectului „Explorator pentru o zi”, 
- tabere de dezvoltare personală „Vacanța (te face) MARE” și 
- vizite de orientare profesională, prin proiectul „Îndrăznește să visezi.

Programul Ajungem MARI a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1.300 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 de județe, extinzându-se treptat și în restul țării.
Contactează organizator