Tăiere lăstăriș, greblat, săpat, îndepărtat materie vegetală

În cadrul proiectului "Curățenia de Primăvară Grădina Botanică București"

Cand:

Sâm, 17 Mar 2018 - Dum, 25 Mar 2018

Unde:

Grădina Botanică București

Domenii de activitate:

Mediul inconjurator Voluntariat

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 200
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: Asociația Team Work
2018-03-17 - 2018-03-25
Mediul inconjurator Voluntariat
Preia cod
Activitate de voluntariat de mediu în Grădina Botanică București

Descriere Oportunitate

Team Work își reia activitatea de voluntariat din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și revine cu o nouă ediţie a evenimentului Curăţenia de Primăvară 2018, ediția a 13-a. Activitatea se va desfăşura pe parcursul a 2 weekend-uri, respectiv 17-18, 24-25 martie 2018.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns; în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare, obiectivul fiind finalizarea activității de amenajare a aleilor din Sectorul Sistematic. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30.
Înscrierea la ediţia 2018 a Curăţeniei de Primăvară
se face prin intermediul completării acestui https://goo.gl/S7d7EpVârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori, precum și hidratarea (apă, ceai, cafea).
Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curăţenia de Primăvară în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București; face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Curăţenia de Toamnă”, „Grădina Bunicii” (premiul „Spații Verzi MOL 2011” pentru proiectul cu cele mai spectaculoase rezultate din programul „Spații verzi Urbane 2011”) și „Grădina Copiilor” (proiect finanțat prin programul „Spații verzi Urbane 2012”). De asemenea, în anul 2012, Asociația Team Work a câștigat Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, pentru Curățenia de Toamnă 2011. Până în prezent peste 5000 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de Asociația Team Work în Grădina Botanică.

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Înscrierea la ediţia 2018 a Curăţeniei de Primăvară se face prin intermediul completării formularului online de pe blogul Team Work: https://goo.gl/S7d7Ep sau prin aplicarea pe platforma DeBunavoie.ro. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.
După înscriere veți primi un mesaj pe mail cu detaliile organizatorice.
:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Sâmbătă, 24 Martie 2018

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Aleea Sistemului, București 061344, România

Descriere organizator

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. 

Contactează organizator