activități educative non-formale cu copiii din centre de plasament

În cadrul proiectului "Anul ăsta fii mai bun! Devino voluntar pentru copiii din centre de plasament!"

Cand:

Joi, 30 Mar 2017 - Sâm, 30 Sep 2017

Unde:

București și alte 25 de județe

Domenii de activitate:

Copii

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 0

Cod încorporat

Organizator: Ajungem Mari - Asociatia Lindenfeld
2017-03-30 - 2017-09-30
Copii
Preia cod
Așteptăm în echipă voluntari peste 16 ani care să-i ajute pe copiii să ajungă MARI!

Descriere Oportunitate

Am dat startul la înscrieri pentru un nou modul de voluntariat! Devino voluntar Ajungem MARI și oferă șansa unui viitor mai bun copiilor din centre de plasament!

Așteptăm în echipă voluntari peste 16 ani, implicați, creativi și cu inițiativă, care să le dăruiască copiilor timp și cunoștințe.

Ce fac voluntarii Ajungem MARI?
Prin proiectul Da-ti pasiunea mai departe, voluntarii merg săptămânal în centre pentru o ședință de 3 ore și le transmit copiilor cunoștințe, valori și încurajări! În funcție de ce îi pasionează, voluntarii pot susține ședințe de pregătire școlară (mate, engleză, istorie etc.), ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate sau educație civică. Totul cu multă JOACĂ!

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative la teatru, muzee, spectacole sau chiar la diverse locuri de muncă, ca ei sa descopere ce le place, la ce sunt buni si ce pot deveni.

Proiectul Dă-ți pasiunea mai departe a demarat in Bucuresti in vara 2014 si in scurt timp s-a extins in tara. Momentan 1.300 de voluntari ajuta saptamanal 2.000 de copii din Bucuresti si alte 25 de judete sa AJUNGA MARI.

Pentru a avea un impact durabil pentru viitorul copiilor din centre, e nevoie de tot mai multi voluntari seriosi si implicati. Nu este necesara experienta anteriora de predare! Inainte de a participa la activitati, voluntarii merg la traininguri la care invata tot ce trebuie sa stie pentru interactiunea cu copiii.

Înscrierea se face completând un formular online până pe 10 februarie: https://goo.gl/forms/1U894xSmu5wL9ql02.
Mai multe detalii găsești pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

2.000 de copiii din București și alte 25 de județe așteaptă noi prieteni care să îi învețe, încurajeze și motiveze să ajungă MARI!

Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale.
________________
Ajungem MARI caută voluntari în Bucureşti şi alte 25 de judeţe: Alba, Arad, Arges, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Constanța, Cluj, Dambovita, Galați, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiş, Vâlcea, Vrancea.

În celelalte judeţe (în special în Bistrița Năsăud, Botoșani, Caraș Severin, Gorj, Mehedinți, Ialomița, Sălaj, Vaslui) și în Alba, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Neamț, Prahova și Vâlcea Ajungem MARI caută coordonatori implicați care să monitorizeze și să gestioneze activitățile, dedicând 4-5 ore săptămânal. Cei interesaţi pot trimite CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa office@ajungemmari.ro. Mai multe detalii:http://goo.gl/7mqwzV.

Te asteptăm in echipa!

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Pentru a avea un impact durabil pentru viitorul copiilor din centre, e nevoie de tot mai multi voluntari seriosi si implicati. Nu este necesara experienta anteriora de predare! Inainte de a participa la activitati, voluntarii merg la traininguri la care invata tot ce trebuie sa stie pentru interactiunea cu copiii. Înscrierea se face completând un formular online până pe 10 februarie: https://goo.gl/forms/1U894xSmu5wL9ql02. Mai multe detalii găsești pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/. 2.000 de copiii din București și alte 25 de județe așteaptă noi prieteni care să îi învețe, încurajeze și motiveze să ajungă MARI! :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Vineri, 10 Februarie 2017

Descriere organizator

Ajungem MARI este un program educațional al Asociației Lindenfeld, a cărui scop este să îi ajute pe copiii din centre de plasament și medii defavorizate să ajungă oameni MARI, responsabili și independenți. 

Proiectele educaționale urmăresc dezvoltarea personală a copiilor, integrarea lor în societate și îmbunătățirea rezultatelor școlare și includ:
- cursuri și ateliere creative, prin intermediul proiectului „Dă-ți pasiunea mai departe”, care a fost desemnat și proiectul anului în educație la Gala Naționala a Voluntarilor 2015,
- ieșiri educative, în cadrul proiectului „Explorator pentru o zi”, 
- tabere de dezvoltare personală „Vacanța (te face) MARE” și 
- vizite de orientare profesională, prin proiectul „Îndrăznește să visezi.

Programul Ajungem MARI a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1.300 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 de județe, extinzându-se treptat și în restul țării.
Contactează organizator