cursuri, workshop-uri si ateliere pentru copiii din centre de plasament

În cadrul proiectului "Educatie prin joc pentru copiii institutionalizati"

Cand:

Sâm, 10 Oct 2015 - Vin, 01 Ian 2016

Unde:

Bucuresti, Cluj, Iasi, Timis, Buzau, Alba, Arad, Braila, Bihor, Brasov, Constanta, Dolj, Maramures, Neamt, Suceava, Prahova si Valcea

Domenii de activitate:

Copii Educație Tineret Voluntariat

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: nelimitat
Înscriși: 2
Competențe necesare
Predare, instruire și ghidare

Cod încorporat

Organizator: Ajungem Mari - Asociatia Lindenfeld
2015-10-10 - 2016-01-01
Copii Educație Tineret Voluntariat
Preia cod
http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/

Descriere Oportunitate

  • Prin proiectul “Da-ti pasiunea mai departe!” voluntarii sustin, in functie de pasiunile lor, cursuri interactive (romana, matematica, engleza, informatica, educatie pentru sanatate) sau ateliere creative (muzica, dans, teatru, fotografie, cinematografie, arte plastice) in echipe de cate 2, saptamanal, timp de doua ore pentru grupe formate din 6-12 copii.

  • Prin proiectele “Explorator pentru o zi” si “Indrazneste sa visezi” voluntarii ii insotesc pe copii la teatru, muzee, spectacole, respectiv in diverse locuri de munca, fabrici si companii. Scopul este ca cei mici sa descopere ce le place, la ce sunt buni si ce pot deveni. Rolul voluntarilor este sa ii incurajze si motiveze, dar si sa le raspunda intrebarilor cu “De ce..?” la care copiii nu au de la cine sa primeasca raspuns.
  • Asteptam inscrieri la programul de voluntariat pentru centrele din Bucuresti, Buzau, Cluj, Iasi, Timis (unde deja este implementat proiectul) si Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Constanta, Dolj, Neamt, Suceava, Prahova si Valcea (unde se extinde activitatea incepand cu modulul de toamna) pana pe 1 octombrie.

Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

:
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 01 Octombrie 2015

Descriere organizator

Ajungem MARI este un program educațional al Asociației Lindenfeld, a cărui scop este să îi ajute pe copiii din centre de plasament și medii defavorizate să ajungă oameni MARI, responsabili și independenți. 

Proiectele educaționale urmăresc dezvoltarea personală a copiilor, integrarea lor în societate și îmbunătățirea rezultatelor școlare și includ:
- cursuri și ateliere creative, prin intermediul proiectului „Dă-ți pasiunea mai departe”, care a fost desemnat și proiectul anului în educație la Gala Naționala a Voluntarilor 2015,
- ieșiri educative, în cadrul proiectului „Explorator pentru o zi”, 
- tabere de dezvoltare personală „Vacanța (te face) MARE” și 
- vizite de orientare profesională, prin proiectul „Îndrăznește să visezi.

Programul Ajungem MARI a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1.300 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 de județe, extinzându-se treptat și în restul țării.
Contactează organizator