Primirea, inregistrarea si indrumarea participantilor la conferinta

În cadrul proiectului "Fii voluntar IACB 2018"

Cand:

Vin, 19 Oct 2018 - Dum, 21 Oct 2018

Unde:

Rin Grand Hotel, Bucuresti

Domenii de activitate:

Copii Educație Sănătate Sanatate mentală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 10
Înscriși: 7
Competențe necesare
Consiliere, informare și asistență

Cod încorporat

Organizator: Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism
2018-10-19 - 2018-10-21
Copii Educație Sănătate Sanatate mentală
Preia cod
IACB 2018 este un eveniment dedicat persoanelor cu autism, familiilor lor și specialiștilor din domeniu.

Descriere Oportunitate

Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism - AITA este în căutare de tineri dornici să își dedice timpul și atenția către un eveniment important, Conferința Internațională IACB 2018, care va avea loc și în acest an în București, în perioada 19 – 21 octombrie, la Rin Grand Hotel, într-un loc și un cadru profesionist, plin de informații, de umanitate, înțelegere și resurse, atât pentru specialiștii cât și pentru părinții veniți la eveniment.
Conferința, în ansamblul ei, a fost gândită ca o manifestare științifică, dar și ca o invitație la parteneriat, în care toți cei implicați să participe și să își poată afirmă punctul de vedere. Are un grad mare de interactivitate între toți cei de față la eveniment, transformând astfel o conferință formală într-o ocazie relaxată de a pune întrebări, și un mediu propice pentru a duce în discuție experiențele personale din viața cu autismul. Fiind deja la ediția a doua, organizatorii doresc să aducă împreună toți factorii importanți din viața unei persoane cu autism, care îi pot facilita accesul la o viață mai bună și împlinită.
Tinerii care vor să susțină această cauză o pot face prin a se oferi voluntari în cadrul acestei conferințe.
În cadrul IACB tinerii voluntari vor avea de îndeplinit sarcini esențiale bunei desfășurări a evenimentului. Unele din sarcinile pe care voluntarii le vor avea de îndeplinit sunt primirea, înregistrarea și îndrumarea invitaților în cadrul locației de desfășurare a conferinței.

Alte informații

Pe parcursul zilelor de activitate, organizatorii asigură voluntarilor coffee-break-uri. De asemenea, la finalul conferinței, toți voluntarii vor primi o diplomă de participare care să ateste prezența lor activă la eveniment. Pe lângă beneficiile menționate, AITA vă oferă și ocazia de a lua parte la un eveniment ce vă poate extinde sfera de cunoaștere atât în domeniul terapiei în autism, cât și în sfera personală, unde fiecare voluntar are șansa de a descoperi noi aptitudini, de a cunoaște noi persoane și de a susține o cauză nobilă și frumoasă – copiii cu afecțiuni din spectrul autist, care au nevoie de suportul și sprijinul nostru. Vă așteptam în echipa noastră. Trimiteti cv-ul la adresa de mail geta.hutanu@iacb.ro
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Buni comunicatori, seriozitate, punctualitate :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Sâmbătă, 01 Septembrie 2018

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, București 042121

Descriere organizator

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in ianuare 2009, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

La AITA suntem dedicati copiilor iar promisiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Copilul cu autism primeste la noi un program individualizat de interventie special creat astfel incat sa-i poata atinge toate nevoile de dezvoltare.

Contactează organizator