Primirea, inregistrarea si indrumarea participantilor la conferinta

În cadrul proiectului "Fii voluntar IACB 2017!"

Cand:

Vin, 27 Oct 2017 - Dum, 29 Oct 2017

Unde:

Rin Grand Hotel, Bucuresti

Domenii de activitate:

Copii Educație Sănătate Sanatate mentală

Distribuie

Detalii proiect

Voluntari
Necesari: 20
Înscriși: 7
Competențe necesare
Consiliere, informare și asistență

Cod încorporat

Organizator: Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism
2017-10-27 - 2017-10-29
Copii Educație Sănătate Sanatate mentală
Preia cod
IACB 2017 este un eveniment dedicat persoanelor cu autism, familiilor lor și specialiștilor din domeniu.

Descriere Oportunitate

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism este in cautare de tineri voluntari, dornici sa isi dedice timpul si atentia catre un eveniment important, de cercetare si informare in domeniul terapeuticii in autism.
Tinerii care vor sa sustina aceasta cauza o pot face prin a se oferi voluntari in cadrul IACB - International Autism Conference Bucharest - ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul Rin Grand Hotel Bucuresti, in perioada 27-29 octombrie 2017.
In cadrul evenimentului international voluntarii vor avea de indeplinit sarcini esentiale bunei desfasurari a conferintei.

Alte informații

Pe parcursul zilelor de activitate, organizatorii asigura voluntarilor coffee-break-uri. De asemenea, la finalul conferintei, toti voluntarii vor primi o diploma de participare care sa ateste prezenta lor activa la evenimentul de amploare internationala. Pe langa beneficiile mentionate, AITA va ofera si ocazia de a lua parte la un eveniment ce va poate extinde sfera de cunoastere atat in domeniul terapiei in autism, cat si in sfera personală, unde fiecare voluntar are sansa de a descoperi noi aptitudini, de a cunoaste noi persoane si de a sustine o cauza nobila si frumoasa – copiii cu afectiuni din spectrul autist, care au nevoie de suportul si sprijinul nostru.
Ai fost prezent la eveniment? Lasă-ți părerea!
Nu există recenzii

Cum aplic ca voluntar?

Buni comunicatori, seriozitate, punctualitate :
Înscrierile la acest proiect s-au inchis Joi, 31 August 2017

Localizare

Localitate: Municipiul Bucuresti, Bucuresti
Adresă: Șoseaua Vitan-Bârzești 7D, București 042121

Descriere organizator

Asociatia pentru Interventie Terapeutica in Autism (AITA) este o organizatie neguvernamentala infiintata in ianuare 2009, care are ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu tulburari din spectrul autist si familiilor acestora.

La AITA suntem dedicati copiilor iar promisiunea noastra este sa oferim servicii de cea mai inalta calitate. Copilul cu autism primeste la noi un program individualizat de interventie special creat astfel incat sa-i poata atinge toate nevoile de dezvoltare.

Contactează organizator