Testimoniale

Martisor pentru bunica. Maria si Ilaria au lucrat impreuna la confectionarea de martisoare. Ele sunt crescute de bunica si au dorit tare mult sa poata cumpara si bunica unul din pensia ei…mica. Am dat intr-un plic un nr. de martisoare ca bunica sa poata alege. Atat de modesta bunica, l-a ales pe cel mai mic dar valoros pentru suflet. Fetele s-au intors la centru cu banutii de la bunica si cu in sfat intelept. ,,Buturuga mica, rastoarna carul mare” si in acea zi s-au vandut cele mai multe martisoare. Maria si Ilaria sunt fericite.

Aurelia Stoian, Asociatia United Cristian Aid Bunul Samaritean

DeBunaVoie are un aer pozitiv și de aici nu poate să iasă decât ceva plin de bine. Evenimentul ”Mărțișor cu fapte bune” a adus împreună ONG-uri care aveau vise și dorințe, oameni care, dacă nu zi de zi, cel puțin o dată pe săptămână, cred, visează și se luptă pentru o viață mai bună, pentru atutudini pozitive în comunitate lor, pentru zâmbete și speranțe. Mulțumim Maria&echipa

Alexandra Radescu, Asociatia Hand2Hand, despre experienta “Martisor cu fapte bune”

Multumim, DeBunavoie.ro pentru sprijinul acordat in campania “Martisor cu fapte bune!” si pentru tot sprijinul pe care ni-l oferiti in general!

Silvia Burcea, CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate despre experienta “Martisor cu fapte bune”

Mulțumim din suflet, DeBunavoie.ro, pentru organizarea extraordinară și pentru tot ceea ce faceți pentru ONG-uri și, implicit, pentru beneficiarii cărora fiecare dintre noi le-am dedicat misiunea noastră. Campanii precum “Mărțișor cu fapte bune”, pe lângă sumele colectate prin donații, ne ajută să închegăm relații frumoase cu oamenii din jurul nostru, să ne facem cunoscută misiunea și să mai așezăm o cărămidă la un viitor mai bun pentru copiii noștri și, implicit, pentru întreaga comunitate.

Valentina Maghirescu, Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief despre experienta “Martisor cu fapte bune”

Colaborarea cu ,,De voie buna” a fost excelenta, sunt niste oameni faini, care doresc sa ajute alte asociatii sa se dezvolte si sa aduca un aport cauzei lor. Multumim pentru colaborare si speram sa participam si la alte proiecte impreuna.

Danciulescu Tatiana, Asociatia Piano Therapy despre experienta “Martisor cu fapte bune”

”Martisor cu fapte bune” a fost pentru Chance for Life ocazia si bucuria unor intalniri cu oameni care fac bine, cu oameni care vor sa stie, care vor sa se implice. Noi avem mare increderea in puterea pe care o avem cand suntem alaturi de altii. Si suntem tare recunoscatori ca am fost o particica din povestea ”Martisor cu fapte bune”. Multumim!

Ioana Cucu, Fundatia Chance for Life

Parinte inFloresti a colaborat ( cu ) Debunavoie pentru Fapte Bune 🙂 Multumim pentru oportunitatea de a raspandi Creativitatea, Compasiunea si Bucuria cu prilejul acestui Martisor !

Laura Babos, Asociatia Parinte inFloresti despre experienta “Martisor cu fapte bune”, 2018

28 februarie a fost o zi plina, plina de fapte bune, intelegere, solidaritate, iubire, socializare, prietenie, intelegere, creativitate, distractie si promovare a unei imagini bune a tinerilor si copiilor cu “capacitati deosebite”. Multumim din suflet echipei DeBunavoie.ro, pentru organizarea evenimentului “Martisor cu fapte bune”! A fost o zi minunata in care solidaritatea si prietenia si-au facut simtita prezenta. Tinerii din cadrul organizatiei, prezenti la stand pentru a promova produsele la care si-au adus contributia, s-au bucurat foarte mult pentru ca din munca lor au putut sa sustina parte din cativitatile realizate de organzatie. Au primit aprecieri, si-au facut prieteni, au primit o gustare la KFC, totul a fost cum nu se poate de frumos si constructiv pentru toti cei prezenti.

Lavinia Besnea, Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Fizic Romania Filiala Arges despre experienta “Martisor cu fapte bune”, 2018

La Brutăria Socială MamaPan căutam de mult un expert/o expertă care să ne ajute cu administrarea site-ului brutăriei. Brutăria socială MamaPan este un proiect de economie socială al Fundației CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, ce îndeplinește un dublu rol: acela de a produce pâine și patiserie sănătoasă cu maia naturală, dar și acela de a da oferi un loc de muncă mamelor care își cresc singure copiii, mamelor cu mai mult de trei copii în întreținere și femeilor care se află în situații dificile de viață. Fiind o afacere socială, principalul motor de promovare și de susținere al acesteia este site-ul www.mamapan.ro, iar prin intermediul Mariei și al platformei DeBunavoie.ro am găsit experți ce au crezut în cauza noastră. Aceștia ne-au ajutat să transformăm site-ul MamaPan, astfel încât să susținem creșterea vânzărilor ce ne ajută să plătim salariile mamelor brutărese și să oferim o experiență plăcută clienților noștri.

Mulțumim, Maria, DeBunavoie.ro și voluntarilor noștri minunați pentru implicarea activă și susținerea proiectului de economie socială MamaPan! ”

Silvia Burcea / Experta de Gen / CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

“Echipa noastra s-a bucurat de fiecare experientade voluntariat coordonata de cei de la DeBunavoie.

Credem ca fiecare companie poate oefri angajatilor ocazia de a-si transforma comunitatea prin fapte bune. La finalul fiecarei zile de voluntariat, echipa noastra este cea care a castigat cel mai mult!”

Ryan Crozier, Director Good Bureau